Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Магията на Рила (The Magic of Rila Complex)
Рила
- 7 двойни стаи
- 4 апаратамента
- механа - 70 места
- цифрова телевизия
- климатик
- минибар
- отопление
- тераси
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Магията на Рила е комплекс, който включва механа и хотелска част, разположени край река Рилска, на 6 км от Рилския манастир.

Хотелът разполага със 7 двойни стаи и 4 апаратамента. Всички помещения са стилно обзаведени и разполагат със собствен санитарен възел, цифрова телевизия, климатик, минибар, отопление с конверторни печки. Терасите към реката са достатъчното допълнение за пълноценна и приятна почивка на това неповторимо място.

Механата разполага със 70 места, но през лятото, на открито капацитетът им е доста по - голям. Подходяща е за организиране на големи мероприятия, като сватби, кръщенета, бизнес срещи, обучения, семинари, частни и фирмени партита, и др.

Всичко това е само на 6 км от най - големия манастирски комплекс на Балканския полуостров / извън Атон / - Рилския манастир. Важен християнски, културен и просветен център. Величествен паметник на българската средновековна и възрожденска архитектура и живопис. Основан е от българския светец Иван Рилски през 10 в., манастирът е разположен в северозападната част на планината Рила, на височина 1100 м. В него се съхраняват някои от най - ценните български книжовни паметници.

Заповядайте на това уютно и магнетично място!

Контакти:
гр. Благоевград
адрес: на 6 км преди Рилски манастир
тел.: 07052/ 22 55; 0898/ 691 057; 0898/ 686 429
e-mail:
web: magia-rila.com
GPS координати:
42.120588 N 23.272151 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 7 двойни стаи
- 4 апаратамента
- механа - 70 места
Храна:
В механата на хотела
Брой посещения: 3671
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти