Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Деница** (Denica Guest House**)
Стара Загора
- барбекю
- паркинг
- камина
- механа
- кухненски бокс
- телевизор
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На прекрасна ваканция и много усмивки ще се насладите в приветливата Къща за гости „Деница“. Тук ще се отдадете на пълноценен отдих, на спокойствие, а също и на отлична локализация. Тя се намира в китното село Селце,простиращо се сред хубостта на Балкана. То ще Ви удиви с гостоприемството си и с очарователните си гледки.

За приятното Ви прекарване ще се погрижи и вилата. Тя ще предложи на посетителите пет помещения, готови да Ви подслонят в уютната си обстановка. Една е ДВОЙНАТА СТАЯ ТИП СПАЛНЯ, а четири на брой са ДВОЙНИТЕ СТАИ С ОТДЕЛНИ ЛЕГЛА. Всички те са обзаведени комфортно, а също така разполагат с всякакви удобства. Тук ще използвате собствена баня, а ще разчитате и на ТЕЛЕВИЗИЯ.

Отседлани тук няма да се притеснявате и за автомобила си. За него има предвидено място на ПАРКИНГА.
Очаровани ще бъдете и от приветливия двор. В него се разполага БАРБЕКЮ с вградена скара, а също и 100 годишна пещ за цели чевермета и обзаведен кът за 15/18 човека. То ще е на услугите на всички желаещи да приготвят нещо вкусно за себе си и компанията.
Всъщност, тук предвидено е и още едно място, подходящо за готвене. В къщата подслон намира и общо помещение тип МЕХАНА. В него има обособен КУХЕННСКИ БОКС, където ще откриете всякакви уреди. В механата се разполага чудесна КАМИНА. Снабдена е и с ТЕЛЕВИЗОР. Помещението е подходящо за разпускане със семейството, както и за весели празненства с приятели.
В задният си двор къщат има детски кът с люлки и поляна за игра за малчуганите. Не по-малко удобство е и къта за слънчеви бани с шезлонги и душове.

Цени:

Спалня – 40 лева на вечер
Двойна стая – 36 лева на вечер
Тройна стая - 48 лева на вечер

Заповядайте във Вила „Деница“!

 

Контакти:
с. Селце, общ. Мъглиж
тел.: 0898 667 802
e-mail:
GPS координати:
42.682025 N 25.537278 E
Карта в Google Maps
Информация:
- барбекю
- паркинг
- камина
- механа
- кухненски бокс
- телевизор
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- двойни стаи
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 2483
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти