Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Арго (The Argo Hotel)
Рибарица
- ресторант
- летен бар
- барбекю
- открит плувен басейн
- конферентна зала
- конна езда
- риболов
- СПА център
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Преди години Хотел „Арго“ е открит като малък семеен хотел. Днес той е едно очарователно и много елегантно кътче за отдих, разполагащо с три нови къщи. Чудесна е и неговата локализация. Разположен в красивото балканско кътче Рибарица, той се радва на спокойствие. А на Вас той ще предложи уникална гледка, уютна обстановка и приятна ваканция.

Капацитетът на хотела е СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ МЕСТА. Те биват разпределени в няколко типа помещения. Предлагани биват единични, както също стандартни и луксозни двойни стаи. Ще избирате и сред стандартни и големи апартаменти. Целият хотел се радва на модерен облик. Това ще проличи и от елегантното обзавеждане на помещенията.
ЕДИНИЧНИТЕ СТАИ са готови да Ви предоставят екстри като телевизор, телефон, а също така и хладилник. Тук ще спите в просторно легло, а осигурено Ви е и бюро.
СТАНДАРТНИТЕ ДВОЙНИ СТАИ също разчитат на изброените екстри. Тук ще откриете и разтегателен фотьойл, както също и две легла.
ЛУКСОЗНИТЕ ДВОЙНИ СТАИ са много комфортни. Те предлагат хол и спалня, свързани помежду си с портал. Леглото тук е двойно. А терасата е с прекрасен изглед.
СТАНДАРТНИТЕ АПАРТАМЕНТИ също предлагат свързани помежду си с портал спалня и хол, в който обаче се подслонява и кухненски бокс. В банята пък ще откриете вана.
ГОЛЕМИТЕ АПАРТАМЕНТИ ще предложат още едно спално помещение в допълнение на предходните помещения.

РЕСТОРАНТЪТ също ще Ви очарова с прекрасна обстановка. Подслонен в отделна сграда, той се любува на великолепна панорамна гледка. Просторното заведение предлага сто места и отлична кухня. Всъщност, всички ястия, сервирани тук, биват приготвяни само с екологично чисти продукти.
В ресторанта могат да се честват празници и да се планират тържества.

Много приятно място е и ЛЕТНИЯТ БАР с БАРБЕКЮ. Той се намира в лятната градина и се радва на свежест. Гледката и тук е прекрасна, а местата също са сто. Освен на прохлада и спокойствие, ще се радвате и на страхотни ястия.
И тук организирани могат да бъдат събития и празненства.

Друго от предимствата на Хотел „Арго“ е модерният СПА ЦЕНТЪР. В ръцете на професионалистите тук наистина ще можете да се отпуснете и да се насладите на приятни мигове. На лице са сауна и шоково ведро, както също и парна баня. Можете да се отпуснете в джакузито за четирима. Приятно място за релаксация е и стаята за масажи. Подготвени са и фитнес уреди.

В двора на комплекса има дори ОТКРИТ ПЛУВЕН БАСЕЙН.
Обособена е и КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА.

А наистина много са вариантите за разпускане. Тук можете да се отдадете на приятни ПЕШЕХОДНИ, както също и на ВЕЛО ТУРОВЕ. Онези, които обичат животните ще се радват на КОННА ЕЗДА и НАБЛЮДЕНИЕ НА ПТИЦИ. Почитателите на РИБОЛОВА също ще практикуват хобито си. По-близо до растенията ще бъдете, избирайки ГРАДИНАРСТВОТО, а защо не и СЪБИРАНЕТО НА БИЛКИ в гората. Онези, които предпочитат да творят, ще се заемат с КУЛИНАРНИ ЗАНИМАНИЯ на открито. А за търсещите силни усещания има ПЕЙНТБОЛ.

Заповядайте!

Контакти:
с. Рибарица, ул. Просвета 2
тел.:06902 218; 0899 887 623
e-mail:
web: hotelargo.bg
GPS координати:
42.842021 N 24.369514 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- летен бар
- барбекю
- открит плувен басейн
- конферентна зала
- конна езда
- риболов
- СПА център
Атмосфера:
- луксозна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
75 места:
- единични стаи
- двойни стаи
- двойни стаи лукс
- апартаменти
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2081
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти