Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Панорама Кайлъка*** (Panorama Kailuka Complex***)
Варна
- лятна градина
- климатик
- цифрова телевизия
- интернет
- басейн
- дискотека
- шезлонги
- детски кът
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На приятна почивка в подножието на Стара планина ще се насладите, настанени в елегантния Комплекс „Панорама Кайлъка“. Той предоставя на гостите се всякакви удобства. А отличната му локализация ще предложи не само прекрасна панорама към язовир Цонево, но и на близост до природния феномен Чудните скали. Друго интересно място, което можете да посетите е и Крепостта Овеч, намираща се в Провадия.

Възможността да посетите интересни забележителности ще бъде добра. А комфортните условия за отсядане ще допринесат за доброто Ви прекарване. Тук подготвени са ШЕСТ ДВОЙНИ СТАИ, а също и ЕДИН АПАРТАМЕНТ.
Всички помещения са ПРОСТОРНИ и предлагат възможност за поставянето на ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО за дете. Ще разчитате и на СОБСТВЕНА БАНЯ. Отлично е и оборудването. То ще Ви предостави за използване КЛИМАТИК, ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, а също така и БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ.

Чудесен е и РЕСТОРАНТЪТ тук. Неговият ВЪТРЕШЕН САЛОН се радва на прекрасна обстановка и предлага седемдесет места. Заведението разчита и на прохладна ЛЯТНА ГРАДИНА, където предвидено е място за още шестдесет души. Обслужването тук е безупречно, а храната доставя истинско удоволствие. Приготвяни тук биват ястия от традиционната кухня, а също така и специалитети от интернационалната. В ресторанта се използват само най-качествените продукти. В заведението организирани могат да бъдат празници, тържества и партита.

Комплексът е предвидил и чудесни възможности за разпускане. В двора например ще откриете страхотен БАСЕЙН, край който има ШЕЗЛОНГИ за свободно използване от гостите. Ако пък предпочитате активния отдих, то СПОРТНОТО ИГРИЩЕ ще привлече вниманието Ви. Подготвен за игри и забавления за малчуганите ще е ДЕТСКИ КЪТ. А порасналите ще могат да се отдадат на приятно прекарване в ДИСКОТЕКАТА.

Освен за забавления, тук ще откриете и отлични условия за провеждане на ФИРМЕНИ СРЕЩИ, ТИЙМБИЛДИНГИ, КОНФЕРЕНЦИИ и всякакви МЕРОПРИЯТИЯ.

Заповядайте!

Контакти:
с. Рояк, комплекс Кайлъка, Варна
тел.: 0898 897 499
e-mail:
GPS координати:
43.086348 N 27.381445 E
Карта в Google Maps
Информация:
- лятна градина
- климатик
- цифрова телевизия
- интернет
- басейн
- дискотека
- шезлонги
- детски кът
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- апартамент
Храна:
В ресторанта на комплекса.
Брой посещения: 2649
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти