Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Свети Влас*** (Hotel Sveti Vlas***)
Свети Влас
- мини бар
- телефон
- климатик
- интернет
- кабелна телевизия
- басейн
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Отличното местоположение на Хотел „Свети Влас“ ще предложи на гостите удивителна гледка, съчетаваща прелестта на морето и очарованието на зелените хълмове на Стара планина. А в съчетание със спокойствието, което цари наоколо, хотелът ще Ви осигури най-добрата ваканция.

Ще го откриете на двеста и петдесет метра от центъра на красивия Свети Влас, а прелестната плажна ивица отстои само на четиристотин и петдесет метра.Тук подготвени за отсядане са три вида помещения. Можете да се спрете на някоя от тридесет и шестте ДВОЙНИ СТАИ, четирите СТУДИЯ, както и на някой от четирите АПАРТАМЕНТА „Junior Suit.

Всички стаи са просторни и много приветливи. Тяхното стилно обзавеждане ще Ви накара да се отпуснете. Много са и екстрите, на които ще се радвате. Тук например ще имате двойно легло, както и разтегателен диван. Ще използвате КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и КЛИМАТИК. Предоставени ще Ви бъдат ТЕЛЕФОН, а също така и МИНИ БАР. Банята Ви ще е оборудвана с ДУШ КАБИНА. На гледка към басейна, морето или Стара планина ще се любувате от БАЛКОНА на стаята Ви.

Хотел „Свети Влас“ предлага и допълнителни удобства. Така например тук ще откриете ГОЛЯМ БАСЕЙН, който разполага и с ДЕТСКА СЕКЦИЯ за малчуганите. Наоколо има ШЕЗЛОНГИ и ЧАДЪРИ.
Гостите ще имат и достъп до Wi-Fi ИНТЕРНЕТ на територията на хотела.
Извършват се ТРАНСФЕРИ от и до летище Бургас.

По време на почивката тук ще се радвате и на специфичния за курорта преходно-средиземноморски климат. Той представлява смесица от морски и планински въздушни маси – една удивителна комбинация. Това пречиства въздуха и прави климатът подходящ за лечение на дихателната система при това по всяко време в годината. На този здравословен ефект, както и на още много предимства ще се радвате през ваканцията тук.
Плюс, на който ще се радвате, настанени в Хотел „Свети Влас“, е и неговото отлично разположение. Само на километър от тук се намира яхтеното пристанище „Марина Диневи“. Слънчев бряг ще бъде само на четири километра, а удивително красивият Несебър – на девет. Не е голямо разстоянието до Бургас и летището – около тридесет и пет-четиридесет километра.
Всичко това, в комбинация с професионалното обслужване и многообразието от удобства прави хотелът перфектното място за почивка и семеен отдих.

Гостите могат да се възползват от:

- 10% отстъпка в Ресторант „Сияна“

- 10% отстъпка в Ресторант „Викторио“

- 7% отстъпка в Магазин „Boutique VISION

- 15% отстъпка при ранни записвания от 01.10 до 30.04

Хотелът работи сезонно и посреща гости от 01.05 до 30.09.
В сайта му ще откриете СИСТЕМА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ, както и възможност за ОНЛАЙН РАЗПЛАЩАНЕ с дебитна или кредитна карта.

Хотел „Свети Влас“ Ви очаква!

Контакти:
Свети Влас, ул.Лозарска 4
тел.: 056 950 125; 056 68 615; 056 68 618
Факс: 0554 95 039
e-mail:
web: hotelsvetivlas.com
GPS координати:
42.713135 N 27.753781 E
Карта в Google Maps
Информация:
- мини бар
- телефон
- климатик
- интернет
- кабелна телевизия
- басейн
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- студия
- апартаменти
- двойни стаи
Храна:
В ресторантите на хотела.
Брой посещения: 2433
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти