Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Демира** (Demira House**)
Китен
- бистро
- двор
- паркинг
- интернет
- хладилник
- климатик
- интернет
- изглед
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Комфорт и уединение са част от онова, което Хотел „Демира“ ще Ви предложи по време на лятната ваканция. Приветливата постройка на хотела се разполага на три етажа. Ще я откриете лесно – намира се на стотина метра от автогарата в Китен. Наоколо има множество заведения, магазини, паркове и места за разпускане. А от двата страхотни плажа ще Ви дели една кратка разходка от пет-шест минути.

Уютна е обстановката, в която ще бъдете настанени. Етажите на хотела подслоняват удобни ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ, а също и луксозни АПАРТАМЕНТИ. Всички те са просторни и много приветливи.
Стаите се обслужват от собствени санитарни възли. Те ще Ви предложат и ТЕРАСИ с удобни мебели, от където да се любувате на топлите дни и приятната гледка. Ще използвате и ХЛАДИЛНИК, КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ. Повечето от помещенията са оборудвани и с КЛИМАТИЦИ.

Качествена и изключително вкусна ще е и храната. Тя също е част от доброто прекарване на ваканцията. За това хотелът ще Ви покани в симпатичното Бистро „Демира“. Тук ще се радвате на приятни разговори в спокойната обстановка на заведението. А сред вкусните предложения ще откриете разнообразие от ТРАДИЦИОННИ БЪЛГАРСКИ ГОЗБИ. Допълнителен плюс към всичко това ще са и ниските цени.

На приятно прекарване ще се наслаждавате и в красивия малък ДВОР на хотела. Тук се разполага прекрасна градина, чиято зеленина и свежест ще Ви радва през ваканцията. Малчуганите пък ще играят и ще се веселят сред пъстротата ѝ.
Предвидено за Вас ще е и място за ПАРКИРАНЕ. Ще можете да използвате ЮТИЯ, а също и да разчитате на ПРАНЕ и ГЛАДЕНЕ. Предлагани биват дори БИЗНЕС УСЛУГИ.

За Великденските празници хотелът отваря врати с нови ПРОМОЦИОНАЛНИ ПАКЕТИ с включени закуска и вечеря!

Заповядайте!Контакти:
гр. Китен, ул. Лилия 6
тел.: 0877 807 208
e-mail:
GPS координати:
42.206360 N 27.806653 E
Карта в Google Maps
Информация:
- бистро
- двор
- паркинг
- интернет
- хладилник
- климатик
- интернет
- изглед
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- апартаменти
- тройни стаи
- двойни стаи
Храна:
В бистрото на къщата.
Брой посещения: 2109
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти