Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел Илиевата къща*** (Ilievata Family Hotel***)
Сапарева баня
- открит басейн с минерална вода
- парна баня
- джакузи
- сауна
- лятна градина
- ресторант
- интернет
- хладилник
- кабелна телевизия
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Семеен хотел „Илиевата къща“ е очарователно място за отдих, което ще откриете в центъра на красивото планинско градче Сапарева баня. Тук настанени общо могат да бъдат тридесет и петима души.

Отсядането тук се случа в няколко вида помещения. На разположение са два АПАРТАМЕНТА, както и осем ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ, които при необходимост могат да бъдат използвани и като ЕДИНИЧНИ СТАИ.
Помещенията се обслужват от СОБСТВЕНИ САНИТАРНИ ВЪЗЛИ. Те се любуват и на великолепна гледка от ТЕРАСИТЕ си. Тук ще можете да използвате ХЛАДИЛНИК, както също и ТЕЛЕФОН. Предвидени са и съвременни удобства като например ИНТЕРНЕТ и КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Доброто прекарване на ваканцията включва и добра храна. За да Ви я осигури, хотелът разчита на Ресторант „Панорама“, ситуиран на петия етаж на сградата. От тук се открива великолепен изглед. Ще се радвате и на отлично обслужване.
Но храната е онова, което ще Ви впечатли. Тук сервирани биват свежи салати и вкусни предястия. Доста апетитни са и аламинутите и основните блюда. Десертите пък ще Ви изкушат с неустоимия си вид. В заведението се сервират и висококачествени алкохолни и безалкохолни питиета.
Ресторантът е с капацитет тридесет места. Тук планирани и провеждани могат да бъдат фирмени партита, срещи, тържества, банкети.

И за да бъде престоят Ви наистина страхотен, тук ще се радвате и на възможността да релаксирате. За целта подходяща ще бъде прекрасната ЛЯТНА ГРАДИНА, в която място намира и прохладен ОТРКИТ БАСЕЙН с МИНЕРАЛНА ВОДА! Сред удобствата на къщата е и парна баня и сауна и джакузи.

Заповядайте!

 

Контакти:
гр. Сапарева Баня, ул. Христо Ботев 11
тел.: 0877 800 344; 0707 24 064
e-mail:
GPS координати:
42.28988 N 23.26869 E
Карта в Google Maps
Информация:
- открит басейн с минерална вода
- парна баня
- джакузи
- сауна
- лятна градина
- ресторант
- интернет
- хладилник
- кабелна телевизия
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- апартаменти
- двойни стаи
- тройни стаи
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 3029
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти