Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Парк Хотел Панорама** (Panorama Hotel**)
Трявна
- физиотерапевтичен център
- конферентна зала
- заседателна зала
- фитнес
- закрит басейн
- сауна
- детски кът
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Почивна станция „Парк Хотел Панорама“ е очарователен кът, който ще разкрие пред Вас цялото очарование на Балкана и китното малко градче. Тук на приятна ваканция и пълноценен отдих ще се наслаждават сто четиридесет и петима души – толкова е капацитетът на станцията. Тя е съставена от осем очарователни вили, в които всеки би открил уюта и спокойствието, от които се нуждае.

Различни са помещенията, които намират подслон във всяка от вилите. Така например бихте могли да отседнете в СТАЯ ЗА ЕДИН, ДВАМА или ТРИМА ДУШИ. Налични са и комфортни АПАРТАМЕНТИ. Независимо на кое от предложенията ще се спрете, ще се радвате на стилна обстановка, както и на разнообразие от удобства.
Тук всяка стая се обслужва от собствен санитарен възел. Ще използвате и съвременни екстри като Wi-Fi ИНТЕРНЕТ и КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. На услугите Ви ще бъде и КЛИМАТИК. На свежест и красив изглед можете да се любувате от ТЕРАСАТА си. А за автомобила Ви предвиден е и ПАРКИНГ.

В станцията ще откриете и две чудесни заведения. Няколко са залите, в които ще Ви покани РЕСТОРАНТЪТ. Сто и двадесет са местата в основната зала. Тя ще бъде подходяща за провеждането на срещи, празненства, мероприятия и големи тържества. Във ВИП залата пък бихте могли да се усамотите, да организирате частни партита и други събития. А настанени на терасата ще се радвате на свежест и прекрасен изглед.
ЛОБИ БАРЪТ също ще Ви впечатли с уютна обстановка. Той се намира в залата на рецепцията. Меката мебел тук ще Ви осигури комфорт, а слънчевата тераса ще Ви предразположи.

Немалко са и забавленията, на които ще можете да се отдадете. За да бъде отдихът Ви пълноценен, тук ще откриете и чудесни възможности за разпускане. ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН, пълен с топла вода, ще е едно от местата, на които да се отпуснете. Подходящи за релаксация са и САУНИТЕ. Пълноценна ще е и тренировката Ви, благодарение на ФИТНЕС УРЕДИТЕ.

Най-добрият възстановителен център за човека си остава природата. За това тук ще се радвате на чист въздух, на великолепни гледки, на поддържани зелени площи, а също и на очарователна борова гора.
Подходящи за разпускане ще бъдат ТЕНИС и БИЛЯРДНАТА МАСА, както също и ДЖАГИТЕ.
Малчуганите ще се радват на игри в обособения за тях ДЕТСКИ КЪТ.

В станцията подслон намира и ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧЕН ЦЕНТЪР, където използвана бива само СЪВРЕМЕННА АПАРАТУРА, необходима за профилактиката и рехабилитацията на заболявания на периферната нервна система и горните дихателни пътища. На разположение е и отличен МЕДИЦИНСКИ ЕКИП, който ще е винаги на разположение.

В комплекса подслон намира и КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, която ще бъде на разположение за провеждането на бизнес срещи и мероприятия. Тя ще предложи място за сто души, както и съвременно оборудване, включващо ФЛИПЧАРТ, МУЛТИМЕДИЯ и КЛИМАТИК. На лице е и малка ЗАСЕДАТЕЛНА ЗАЛА.

Цени:

Единична стая – 35 лева
Двойна стая – 48 лева
Тройна стая – 59 лева
Апартамент – 70 лева

Заповядайте!

Контакти:
гр. Трявна, ул. Панорама 6
тел.: 0677 09 933; 0889 458 358
e-mail:
web: complex-panorama.tryavna.biz
GPS координати:
42.869250 N 25.485253 E
Карта в Google Maps
Информация:
- физиотерапевтичен център
- конферентна зала
- заседателна зала
- фитнес
- закрит басейн
- сауна
- детски кът
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- единични стаи
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартаменти
Храна:
В ресторанта на почивната станция.
Брой посещения: 2752
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти