Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Детски парти център Усмивка (Children's party center Smile)
Дупница
- пижамено парти
- принцеса парти
- пиратск парти
- парти "Замръзналото кралство"
- хавайско парти и др.
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Детски парти център „Усмивка“ е кътчето в Дупница, което ще предложи на децата искрено забавление и весели мигове, прекарани с връстници . Игрите тук са винаги занимателни, а желание за участие в тях има всеки. Но все пак това е страната на забавленията – мястото, част от което иска да бъде всеки малчуган.

ПОЧАСОВОТО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ДЕЦА е сред услугите, предлагани от центъра. За поддържане на доброто настроение тук, задачата ще има един чудесен екип, състоящ се от хора, обожаващи своята работа, поради простата причина че обичат да виждат детските усмивки. Заниманията тук ще са най-разнообразни – има игри на закрито, но много весели са и приключенията в лятната градина на центъра. Вниманието на децата ще бъде ангажирано и от любопитните задачи, които аниматорите ще поставят.

Детски парти център „Усмивка“ е готов да се заеме и с ЦЯЛОСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ. Екипът тук с най-голямо удоволствие ще организира детски партита, рождени, имени дни и всякакви празници. Внимание ще бъде обърнато на всеки детайл, като се започне от УКРАСАТА и ДЕКОРАЦИЯТА например. За празника на Вашето дете осигурени ще бъдат пъстри гирлянди и конфети, балони, салфетки и всякакви изненади.
Професионалистите ще се погрижат и за КЕТЪРИНГА. Осигурени за събитието ще бъде както топла, така и студена кухня. Но най-важни за детските партита си остават тортите – предоставени ще Ви бъдат най-красивите и вкусни предложения.
Центърът ще Ви осигури и услугите на най-добрите АНИМАТОРИ.

Организирани тук биват и най-различни ТЕМАТИЧНИ ПАРТИТА. Такива са например тези с участието на известни герои като ПИПИЛОТА, БЕЛ, а също така и МИКИ и МИНИ МАУС. Планирани могат да бъдат и още:

- Пижамено парти

- Принцеса парти

- Пиратско парти

- Парти „Замръзналото кралство“

- Хавайско парти и други.

За контакти:
0892/ 48 90 92

Тук ще бъдете добре дошли!

Контакти:
гр. Дупница, ул. Св. Иван Рилски 48
тел.: 0892 489 092
e-mail:
GPS координати:
42.263859 N 23.111921 E
Карта в Google Maps
Информация:
- пижамено парти
- принцеса парти
- пиратск парти
- парти "Замръзналото кралство"
- хавайско парти и др.
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български
Храна:
Да.
Брой посещения: 2924
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти