Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Вила Елма** (Villa Elma Guesthouse**)
Варна
- тераси
- интернет
- климатик
- външна кухня
- механа
- детски кът
- хамак
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Чудесни условия за отдих ще откриете в лицето на Къща за гости „Вила Елма“ в очарователното село Невша. Разположени тук, ще се намирате недалеч от Варна, Провадия и Плиска, както и до някои интересни забележителности, сред които например и Мадарският конник. Тук ще бъдете обградени от чист въздух, зеленина и чудесно настроение, а възможностите за релаксация, които ще откриете, ще бъдат разнообразни.

Условията, които ще откриете тук, ще бъдат подходящи за семейна ваканция, но също и за фирмени събирания, тийм билдинги и мероприятия. Къщата е с капацитет от дванадесет места, разпределени в шест на брой БУТИКОВО ОБЗАВЕДЕНИ помещения. Сред тях се отличават две СТУДИЯ, както и четири ДВОЙНИ СТАИ, една от които предлага и собствена кухня. Помещенията са със собствен стил и индивидуалност – интериорът на всяка от стаите е уникален.
Немалко са и съвременните екстри, сред които ще разчитате например на Wi-Fi ИНТЕРНЕТ, както и на ТЕЛЕВИЗИЯ. Ще използвате и КЛИМАТИК, а на прекрасни гледки към планините и пъстрата градина ще се любувате от ТЕРАСАТА си.

Удобства обаче ще откриете и извън стаите. Двора на вилата например ще Ви предразположи със своята свежест, с покоя и красотата си. А ОТКРИТИЯТ БАСЕЙН тук ще Ви дари с прохлада в летните дни. Можете да се излежавате и на ХАМАКА, а за малките гости подготвен е и весел ДЕТСКИ КЪТ.

За свободно използване от гостите е предоставена и ВЪНШНА КУХНЯ, където сами да приготвяте вкусна храна. Но на апетитни ястия ще се наслаждавате и в уютната обстановка на МЕХАНАТА. Тя представлява част от къщата още от 1892 година, когато е и построена. А тук, освен чудесни блюда, поднесени ще Ви бъдат и отлични вина, ароматно кафе, както и всякакви освежаващи питиета.

Заповядайте!

Контакти:
с. Невша, обл. Варна
тел.: 0888 810 701
e-mail:
web: villa-elma.com
GPS координати:
43.273912 N 27.301982 E
Карта в Google Maps
Информация:
- тераси
- интернет
- климатик
- външна кухня
- механа
- детски кът
- хамак
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Немски, Датски, Руски
Капацитет:
- двойни стаи
- студия
Брой посещения: 3916
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти