Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Чайка** (Seagull Hotel**)
Св. Св. Константин и Елена
- рент-а-кар
- бар-басейн
- интернет
- тераси
- ресторант
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Чудесно място за прекарване на летните почивни дни ще откриете в лицето на Хотелски комплекс „Чайка“. Той ще Ви спечели както с отличното си обслужване и многообразие от удобства, така и с перфектната си локация. Разположен само на метри от морето, той е заобиколен от зеленината и спокойствието на великолепен естествен парк.

Хотелът се помещава в чудесна триетажна постройка, чийто нива подслоняват общо деветдесет и девет удобни ДВОЙНИ СТАИ, както и три уютни АПАРТАМЕНТА. Интериорът на помещенията е модерен, а обстановката – наистина комфортна. Налични са и всякакви съвременни екстри като например ТЕЛЕВИЗИЯ и ИНТЕРНЕТ. В стаите има КЛИМАТИЦИ, както също и ХЛАДИЛНИЦИ. Помещенията се обслужват от собствени бани и тоалетни.
Гостите ще се радват и на ТЕРАСИ, част от които с изглед към парка, а другите – към морето.

Очарователна е и обстановката на РЕСТОРАНТА. Тук ще бъдете посрещнати и обслужени от любезния персонал. А в богатото меню ще откриете всякакви апетитни предложения. Сервирани в заведението биват само висококачествени напитки.
На освежаващо питие обаче можете да се насладите и на БАР-БАСЕЙНА, например докато се радвате на прохладната прегръдка на кристалната вода.

За гостите, отседнали в хотела, осигурен е ПАРКИНГ. Предоставени ще бъдат и РЕНТ-А-КАР услуги. А ако желаете, за Вас организирана може да бъде и чудесна ЕКСКУРЗИЯ.

Заповядайте!

 

Контакти:
Св. Св. Константин и Елена
тел.: 052 361 331; 0898 222 668
e-mail:
web: hotelchaika.bg
GPS координати:
43.234140 N 28.014260 E
Карта в Google Maps
Информация:
- рент-а-кар
- бар-басейн
- интернет
- тераси
- ресторант
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- апартаменти
- двойни стаи
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2661
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти