Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Почивна станция Свети Никола** (Saint Nikola Holiday Complex**)
Варна
- детски басейн
- паркиг
- детска площадка
- спортно игрище
- фитнес на открито
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На прекрасно разположение във Варна ще се радвате, отсядайки в Почивна станция „Свети Никола“, носеща името на местността, в която ще я откриете. Станцията се намира на десет метра от брега на великолепен девствен плаж. Десетина са километрите до летище Варна, а на два-три километра се намират ж.п. и автогарата.

Станцията се разпростира на площ от дванадесет декара. Тук, заобиоколени от зеленина и свежест, ще се наслаждавате на истинско спокойствие. В тази приятна обстановка ще откриете фамилни къщи, бунгала, а също и хотелска част.

ХОТЕЛСКА ЧАСТ
В нея подслон намират три АПАРТАМЕНТА, един от които луксозен, а също и две СТУДИЯ. Подготвена е и ДВОЙНА СТАЯ, обзаведена с единични легла. Екстрите, на които ще разчитате, ще са доста – има LCD телевизори, климатици, а ще използвате и мини бар.

БУНГАЛА
Те са три на брой и всяко се състои от четири стаи, предлагащи единични легла. И тук ще използвате климатик, хладилник, а също и телевизия. Ще разчитате и на самостоятелни бани/тоалетни, а пред всяко бунгало се разполагат маса и столове.

ФАМИЛНИ КЪЩИ
Осем са ДВУЕТАЖНИТЕ ПОСТРОЙКИ
. На първото си ниво те предлагат по две спални с отделни легла, санитарен възел, както също и напълно оборудвана кухня. Второто ниво ще предложи същите помещения, като едната от спалните е решена с двойно легло.
Предлагана бива и една ЕДНОЕТАЖНА КЪЩА, в която могат да отседнат четирима + един души.

РЕСТОРАНТЪТ ще се радва да предложи на гостите своята уютна обстановка и меню, изобилстващо от апетитни блюда и специалитети. Можете и сами да приготвите храна на БАРБЕКЮТО,  от което се открива изглед към морската шир. КАФЕНЕТО пък ще предложи всякакви освежаващи и ободряващи напитки.

За малчуганите предвидени са доста забавления, сред които ДЕТСКИ БАСЕЙН, както и обособена ДЕТСКА ПЛОЩАДКА за игри. Вие пък ще можете да тренирате във ФИТНЕСА НА ОТКРИТО. На разположение е и чудесно СПОРТНО ИГРИЩЕ. За автомобилите предвиден е ПАРКИНГ.

През 2014 година станцията е обновена частично и днес е готова да посреща и предоставя на своите гости истински комфорт. Тук ще се насладите на прекрасна семейна ваканция, а също и на приятен отдих с приятели. Но организирани могат да бъдат и зелени училища, тийм билдинги, както и всякакви мероприятия.

Заповядайте!

Контакти:
гр. Варна, местност Свети Никола 39
тел.: 052 302 265; 052 302 681; 0889 079 001; 0886 010 082
e-mail:
web: svetinikola-varna.com
GPS координати:
43.216428 N 27.960690 E
Карта в Google Maps
Информация:
- детски басейн
- паркиг
- детска площадка
- спортно игрище
- фитнес на открито
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- бунгала
- фамилни къщи
- хотелска част
Храна:
В ресторанта на почивната станция.
Брой посещения: 3908
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти