Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Бунгала Нестинарка (Bungalows Nestinarka)
Царево
- хладилник
- телевизор
- люлки
- катерушки

ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИСред прохладата на Странджа планина ще откриете приветливите постройки на Бунгала „Нестинарка“. Те ще се погрижат да Ви осигурят всички удобства и подходящите условия за една незабравима ваканция. Базата ще откриете на два километра от очарователното градче Царево. Разположени непосредствено до Хотел „Саут Бийч“, бунгалата се радват на близостта на великолепния плаж Нестинарка, който е само на минута-две от тук.Сред предложенията на базата има приветливи ДВОЙНИ, както и чудесни ТРОЙНИ БУНГАЛА. Тяхното обзавеждане е много уютно, а и ще Ви предоставят всички удобства, от които може да се нуждаете. Ще разчитате например на екстри като ТЕЛЕВИЗОР, а също и ХЛАДИЛНИК.

Малките гости също ще се забавляват доста. За тях обособен е специален ДЕТСКИ КЪТ, където място намират люлки и всякакви катерушки. Пък и нито един малчуган няма да пропусне възможността да се наслади на игра сред природата!

Потопена сред живописната зеленина, базата се радва на истински покой. Това осигурява на гостите възможността да се насладят на наистина пълноценна ваканция, а също и да се отдадат на вълнуващи нови преживявания и забавления.
Стратегическата локация на базата определено спомага много за това. Благодарение на нея гостите бързо и лесно достигат до финия златист пясък на ПЛАЖНАТА ИВИЦА. А съвсем не са за пренебрегване и възможностите за дълги РАЗХОДКИ ИЗ БАЛКАНА, по време на които човек може да се наслади на истинско УЕДИНЕНИЕ. Прохладата на девствената природа също ще даде своя принос за Вашето незабравимо преживяване. А трябва да имате предвид, че тук ще откриете и перфектни възможности за РИБОЛОВ, така че не забравяйте да вземете и въдиците!

Бунгала „Нестинарка“ ще се постараят да превърнат ваканцията Ви в едно великолепно преживяване!

За резервации:
0879/ 69 68 68

Заповядайте!

Контакти:
гр. Царево, къмпинг Нестинарка
тел.: 0879 696868; 0879 211131
e-mail:
GPS координати:
42.157287 N 27.866254 E
Карта в Google Maps
Информация:
- хладилник
- телевизор
- люлки
- катерушки
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- двойни бунгала
- тройни бунгала
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 3288
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти