Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Лост Сити*** (Lost City***)
Черноморец
- интернет
- климатик
- мини бар
- тераси
- ресторант
- паркинг
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Черноморец е мястото, където ваканцията Ви ще бъде наистина прекрасна и изпълнена със спокойствие и приятни емоции. Тук, само не метри от брега и на ПЪРВА ЛИНИЯ на ЦЕНТРАЛНИЯ ПЛАЖ, ще откриете „Лост Сити“. Той ще е идеалното място за настаняване – ще останете очаровани от модерната му архитектура и стилният му интериор.

Разполага на площ от 400 квадратни метра и под своя покрив той подслонява общо тридесет помещения. Предлагани биват ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ, а настаняването в ПАНОРАМНОТО СТУДИО ще е истинско удоволствие.
Половината от помещенията са с морска гледка, а другата половина гледат към града. Стилна обаче е обстановката във всяко от тях. Оборудването им пък включва екстри като КЛИМАТИК и МИНИ БАР. Ще използвате КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, както и безплатен ИНТЕРНЕТ. Всички ТЕРАСИ са доста просторни и се радват на кът за отдих с маса и столове.
Стаите се ПОЧИСТВАТ ЕЖЕДНЕВНО.

И на вкусна храна ще се радвате през почивните дни. Ресторант „Лост Сити“ ще се погрижи за това. Тук ще бъдете посрещнати в много приветлива обстановка, предлагаща МЯСТО ЗА СТО ДУШИ. В заведението можете да посрещнете утрото, наслаждавайки се на горещото кафе и аромата на море. А през вечерите ще се забавлявате, докато опитвате от неустоимите деликатеси.
Удобство за гостите ще е и ПАРКИНГЪТ с тридесет места.

Чудесен начин за разпускане ще бъдат РАЗХОДКИТЕ С КОРАБ. Много интересни ще бъдат посещенията на островите Света Анастасия и Свети Иван. Приятни ще бъдат и екскурзиите до близо намиращите се курорти Созопол, Несебър, Бургас. А недалеч от черноморец се намира и парк „Ропотамо“. В околността ще откриете и още много други великолепни места, които да разгледате.

 „Лост Сити“ Ви очаква!

Контакти:
гр. Черноморец, ул. Морска 12, Местност Акра
тел.: 0888 669 233
e-mail:
web: lcity.eu
GPS координати:
42.447921 N 27.637233 E
Карта в Google Maps
Информация:
- интернет
- климатик
- мини бар
- тераси
- ресторант
- паркинг
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Руски, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- студия
Храна:
В ресторанта на почивната база.
Брой посещения: 3550
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти