Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Вероника*** (Veronika Hotel***)
Кранево
- паркинг
- интернет
- хладилник
- телевизор
- климатик
- велосипеди под наем
- детска площадка
- лятна градина
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Кранево прекрасно късче от Северното Черноморие, където да прекарате почивката си. То се радва на великолепни плажни ивици, а само на триста метра от брега ще откриете и приветливия Хотел „Вероника“, в който да отседнете. Лесен ще е и достъпът Ви до центъра и всичките му симпатични магазинчета и заведения, намиращи се на петстотин метра от хотела.

Локацията ще Ви бъде отлична, гарантирайки Ви и спокойствие през ваканцията. Тук ще откриете и истински комфорт. Настаняването пък бива извършвано в няколко вина помещения. ДВОЙНИТЕ СТАИ тук ще Ви предложат морска или градинска гледка. Ще можете да изберете и стая със спалня или пък с две отделни легла. Морски е изгледът и от всички ТРОЙНИ и ЧЕТВОРНИ ПОМЕЩЕНИЯ.

Доста уютна е и обстановката тук. За комфорта Ви ще гарантира както съвременното обзавеждане, така и всички предвидени екстри. В стаята Ви ще има например КЛИМАТИК, както и МАЛЪК ХЛАДИЛНИК. Ще използвате и КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. В целия хотел има и безплатен Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Стаите имат и бани и тоалетни.

Хотелът подслонява и приветлив СНЕК БАР. Най-различни и много вкусни са всички леки закуски. Сервирани биват и само висококачествени питиета.
Очаровани ще останете и от свежестта и очарованието на ГРАДИНАТА. Сред пъстротата ѝ ще откриете КЪТ ЗА СЯДАНЕ, а малчуганите ще се отдадат на игри на ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА.
Гостите могат да използват ВЕЛОСИПЕДИ ПОД НАЕМ, а за автомобилите има и ПАРКИНГ.

Заповядайте!

Контакти:
Кранево, ул. Ропотамо 22
тел.: 0889 438 936
e-mail:
web: hotelveronika.com
GPS координати:
43.343587 N 28.054259 E
Карта в Google Maps
Информация:
- паркинг
- интернет
- хладилник
- телевизор
- климатик
- велосипеди под наем
- детска площадка
- лятна градина
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- четворни стаи
- тройни стаи
- двойни стаи
Храна:
Леки закуски в Снек Бара.
Брой посещения: 2435
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти