Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Златните пирамиди** (Guest House Golden Pyramids**)
Мелник
- механа
- барбекю
- скара на дървени въглища
- цифрова телевизия
- озвучителна система
- парно отопление
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Приветливата Къща за гости „Златните пирамиди“ ще откриете в дивната местност – резерват „Мелнишки Пирамиди“. Тя ще Ви впечатли с чудесните си условия, в които ще прекарате една пълноценна ваканция. Разположени на два километра от Мелник и Роженския манастир, ще се любувате на великолепни гледки и спокойствие.

В къщата могат да бъдат настанени ДЕСЕТ ДУШИ. Под покрива ѝ ще откриете оформени ДВА АПАРТМЕНТА, които са съставени от общо четири стаи. Решени в битов стил, те ще Ви предразположат с домашния си уют. Всеки апартамент предлага по пет легла и използва собствена баня/тоалетна. Оборудването също е добро – то включва екстри като например ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. През зимата пък можете да разчитате на ЛОКАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ.

Къщата е напълно самостоятелна, което означава, че тя ще е перфектното място както за шумни купони с приятели, така и за уединение и спокойно прекарване на семейната ваканция.

МЕХАНАТА ще е най-приятното място за хапване и разпускане. Тя също е решена в традиционен стил и е доста уютна. Тук можете да организирате събирания и срещи, чествания на празници, както и отбелязвания на рождени и имени дни. Ще се радвате на оборудвана зала – на услугите Ви ще е ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА, а също и ПЛАЗМЕН ТЕЛЕВИЗОР. Напълно функционална е КУХНЯТА, а ще се радвате и на аперитиви и безалкохолни питиета на БАРА.

Къщата се радва и на БАРБЕКЮ/ЧАРДАК. То се простира на две нива и предлага чудесна скара на дървени въглища. През летните дни това ще е мястото, което ще Ви дарява с прохлада. А и причудливите форми на Мелнишките пирамиди ще радват очите Ви!

Заповядайте!

Контакти:
адрес: гр. Мелник
тел.: 0878 133 323; 0878 133 322
e-mail:
web: kashta-gosti.com
GPS координати:
41.542868 N 23.422350 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- барбекю
- скара на дървени въглища
- цифрова телевизия
- озвучителна система
- парно отопление
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- два апартамента
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 1814
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти