Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Сохо Кафе (Soho Cafe)
София
- обедно меню
- барбекю
- рибни специалитети
- прясна паста
- организиране на събития
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


 „Сохо Кафе“ е великолепно заведение, което ще откриете локализирано в широкия център на столицата, в сградата на „България МОЛ“. Тук отличната храна, уютната атмосфера, неповторимата панорама и отличното обслужване се съчетават по начин, на който истински ще се насладите. А нещото, което ще превърне престоят Ви в уникално преживяване, това е прелестната ГЛЕДКА КЪМ ВИТОША.

Заведението ще Ви представи най-елегантната комбинация от изискан интериор и превъзходна храна на достъпни цени. Обстановката тук представлява истинска хармония от традиционни и модерни материали с дизайнерски акценти. А спокойствието, чувствената атмосфера и дискретността са отличителни черти на заведението.

Впечатлени тук ще бъдат дори и най-взискателните кулинарни почитатели. Сред изтънчения облик на „Сохо Кафе“ сервирани биват само отбрани БЛЮДА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА КУХНЯ. Тук ще бъде и перфектното място, където да се отдадете на следобедното си питие, докато се наслаждавате на прелестта на Витоша. А последния щрих към това уникално преживяване ще внесе леката музика.

Запомнящ се е и вкуса на блюдата тук. Всяко от ястията в заведението се приготвя с качествени продукти и изключително внимание от страна на готвачите. В ресторанта използвани биват само ОРИГИАЛНИ ИТАЛИАНСКИ РЕЦЕПТИ, към които майсторите прибавят билки и деликатни аромати. Пленени от вкуса ще останете още в мига, в който опитате пиците с моцарела и прясната паста, свежите салати и рибните специалитети, ястията с месо и барбекюто. Истински изкушение представляват и десертите, поднасяни тук.

Артистичния привкус, с който може да се похвали интериорът на „Сохо Кафе“, го правят кътче, подходящо за бизнес срещи, за фирмени партита, за организиране на тържества и събития. А гледката, свежестта и спокойствието на ТЕРАСАТА, ще Ви осигурят „бягство“ от забързаното градско ежедневие.

Към „Сохо Кафе“ можете да се обръщате при нужда от КЕТЪРИНГ, както и за ДОСТАВКА НА ХРАНА.
ОБЕДНОТО МЕНЮ на заведението е винаги разнообразно, изключително вкусно и здравословно.
На 20% ОТСТЪПКА ще се радвате всеки ден от 16:00ч. до 20:00ч., когато е Happy Hour.

Заведението посреща гости всеки ден от 08:00ч. до 22:00ч.

Заповядайте!

Контакти:
София, бул. България 69
тел.: 0884 400 405
e-mail:
GPS координати:
42.664131 N 23.288356 E
Карта в Google Maps
Информация:
- обедно меню
- барбекю
- рибни специалитети
- прясна паста
- организиране на събития
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български
Храна:
Разнообразна и вкусна храна. Обедно меню. Доставка на храна.
Брой посещения: 2364
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти