Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Стоилите*** (Stoilite Complex***)
Севлиево
- двор
- камина
- барбекю
- родопски чевермета
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Ще откриете Комплекс „Стоилите“ само на двадесет километра от Севлиево. Сгушен сред обаянието на китното село Боазът, той предлага на гостите си уют и прекрасни гледки.

ТРИ КЪЩИ съставляват комплекса. При изграждането на постройките са използвани камък и дърво, което ги прави автентични и изключително уютни. Стаите, които намират подслон под техните покриви, са двойни, като всяка от тях може да помести и допълнително легло за трети човек.

„КАМЕННАТА КЪЩА“ е постройка на два етажа, първият от които зает от красивата каменна стая. Тя се радва на чудна родопска камина, на каменна баня както и на очарователен кът за отдих.
Второто ѝ ниво побира две двойни стаи, разчитащи на общ санитарен възел.

КЪЩА „ХАНЬ“ е предвидила за отсядане две стаи и чудесен хол с камина, която отоплява целият втори етаж. На първия пък се намира механа в традиционен родопски стил.

КЪЩА „ГНЕЗДОТО“ ще предложи настаняване тип студио. На разположение на гостите ще са спалня, кът за отдих и санитарен възел. Подходяща е за двама души, но може да побере и четирима, благодарение на разтегателния диван.

МЕХАНАТА ще Ви очарова с обстановката си, както и с топлината, идваща от огъня в КАМИНАТА. На разположение тук е и ОБОРУДВАНА КУХНЯ.
Доста приятно място за разпускане е и ВЪНШНОТО БАРБЕКЮ, предлагащо място за тридесет човека. И тук има КАМИНА, но тази е подходяща и за приготвянето на прословутите РОДОПСКИ ЧЕВЕРМЕТА.
А ястия от менюто на комплекса ще се приготвят с предварителна заявка.

Покой и великолепни гледки Ви очакват тук. Сред природата и просторния ДВОР на комплекса ще играят и лудуват всички малчугани, гостуващи тук. Те ще се веселят пред очите на родителите си, които на свой ред ще се радват на компанията си.

Капацитетът на къщите е дванадесет до двадесет души.
Цената за ЦЕЛИЯ ИМОТ ще бъде 350 лева/ден.

Заповядайте!

Контакти:
гр. Севлиево
тел.: 0885 515 154
e-mail:
web: stoilite.com
GPS координати:
42.907885 N 24.961779 E
Карта в Google Maps
Информация:
- двор
- камина
- барбекю
- родопски чевермета
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- три къщи
- механа
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 2205
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти