Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Механа Чевермето (Chevermeto Tavern)
Мелник
- безупречно обслужване
- камина
- традиционна кухня
- барбекю
- ястия на пещ
- неустоими десерти
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Механа „Чевермето“ в Мелник е заведението, което ще Ви очарова! Неговите предимства пред останалите започват още с локацията му – намира се в ЦЕНТЪРА и се радва на гледката на уникалните ПЯСЪЧНИ ПИРАМИДИ, които го ограждат и с които Мелник е прочут! Ще откриете заведението, подслонено от постройката на Хотел-механа „Чевермето“.

Наистина много приятна е атмосферата, на която ще се радвате тук! Заведението е решено изцяло в ТРАДИЦИОНЕН СТИЛ, което е и причината обстановката да бъде толкова комфортна. Особен чар придава и КАМИНАТА, чиито игриви пламъци внасят топлина и уют сред гостите. Тук ще се радвате и на винаги БЕЗУПРЕЧНО ОБСЛУЖВАНЕ!

Разнообразието от вкусни предложения е доста голямо. Ще се насладите на едни от най-любимите блюда от НАЦИОНАЛНАТА НИ КУХНЯ, подбирани специално от майсторите готвачи. При приготвянето им те използват само качествени продукти и стари, изпитани рецепти! Но онова, което задължително трябва да опитате тук, е ЧЕВЕРМЕТО! Не случайно е избрано името на механата – просто тук на ПЕЩТА в двора се приготвя най-доброто чеверме. Разбира се, ще можете да се насладите и на други от вкусотиите в менюто, сред които БАРБЕКЮ, най-различни свежи салати, традиционни ястия и неустоими десерти!

Заповядайте!

Контакти:
гр. Мелник
тел.: 0889 283 612; 0889 252 430
e-mail:
GPS координати:
41.523102 N 23.392703 E
Карта в Google Maps
Информация:
- безупречно обслужване
- камина
- традиционна кухня
- барбекю
- ястия на пещ
- неустоими десерти
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Храна:
Национална кухня
Брой посещения: 2352
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти