Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел Горска звезда** (Gorska Zvezda Family Hotel**)
Боровец
- телевизор
- панорамна гледка
- ново обзавеждане
- интернет
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Отседнали в Семеен хотел „Горска Звезда“ ще се радвате на красотата и свежестта на китния курорт Боровец. Отличната ще е локацията в центъра на градчето и точно до новия лифт на ски писта Червено Знаме.

Петдесет и пет са местата, които хотелът предвижда. Гостите ще могат да отседнат в приятната обстановка на някоя от очарователните ДВОЙНИ и ТРОЙНИ СТАИ. Те ще Ви впечатлят със своето напълно НОВО ОБЗАВЕЖДАНЕ и усещането за ДОМАШЕН УЮТ, което ще оставят у Вас.

Тук има всякакви удобства, правещи престоя дори по-приятен. Така например, тук всяко помещение ще предложи собствена баня и тоалетна. Ще използвате и ЛОКАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ. Ще имате и ТЕЛЕВИЗОР. А винаги, когато поискате, ще можете да сърфирате в ИНТЕРНЕТ.

Можете да заповядате и в РЕСТОРАНТА, където сервирани биват най-разнообразни блюда. Те се приготвят от майстори, с помощта на най-добрите продукти.

Отседнали тук ще се чувствате чудесно, радвайки се на комфорта и спокойствието, които царят тук. Други отличителни черти на хотела, това са чистотата и винаги безупречното обслужване. Тук е и мястото, от където се открива най-прекрасната ПАНОРАМНА ГЛЕДКА КЪМ РИЛА.

Заповядайте!

Контакти:
к.к. Боровец, до ски писта "Червено знаме"
тел.: 0886 405 675
e-mail:
GPS координати:
42.263587 N 23.604695 E
Карта в Google Maps
Информация:
- телевизор
- панорамна гледка
- ново обзавеждане
- интернет
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- тройни стаи
- двойни стаи
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2361
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти