Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Рай** (Paradise Hotel**)
Копривщица
- интернет
- сателитна телевизия
- балкони
- оборудвана кухня
- риболов
- конна езда
- велосипеди под наем
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „Рай“ е очарователно място, където да прекарате почивните дни в Копривщица. Тук ще се намирате на четиристотин метра от центъра, от където ще се наслаждавате на спокойствие и великолепни гледки. Не бива да пропускате и чудесната възможност да се разходите из дивната околност на това прелестно кътче.

Тук предлагани биват СТАИ ЗА ДВАМА, ТРИМА и ЧЕТИРИМА ДУШИ. Всички те ще Ви очароват с прекрасното си обзавеждане в традиционен стил, както и с усещането за домашен комфорт, което ще предизвикат у Вас.
Сред предвидените за гостите удобства са например ХЛАДИЛНИК, а също и САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ. Можете да се възползвате и от Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Помещенията използват самостоятелни санитарни възли. А някои стаи се радват и на прекрасна гледка от БАЛКОНИТЕ си.

На услугите на всички гости ще е и напълно оборудвана КУХНЯ, която ще е на разположение по всяко време. Обособен е и ПАРКИНГ.

Ще оцените и ОТЛИЧНАТА ЛОКАЦИЯ на хотела, която ще се окаже много удобна за Вас. От тук ще достигате лесно до всички интересни места и ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ в града. Сред тях са Къщата-музей „Любен Каравелов“, а също и Етнографски музей „Ослековата къща“. Копривщица е град, който сам по себе си е истинска забележителност. Да се разходите из която и да било от неговите улички, ще бъде прекрасно преживяване!

А на около петдесет метра от хотела започват и маршрутите на едни от най-живописните ЕКО ПЪТЕКИ. В околността ще откриете и множество симпатични магазинчета, приветливи кафенета, а автогарата ще е на не повече от триста метра!

Хотел „Рай“ е мястото, което ще постарае да превърне почивните Ви дни в незабравимо преживяване! За това ще Ви предложи срещу скромно заплащане да организира за Вас и близките Ви страхотни занимания като РИБОЛОВ и КОННА ЕЗДА. А ако си падате повече по разходките, то определено трябва да вземете ВЕЛОСИПЕД ПОД НАЕМ и да обиколите околността – ще останете удивени от красотата!

Заповядайте!

Контакти:
гр. Копривщица, ул. Дядо Любен 8
тел.: 0878 223 844; 0718 42 637
e-mail:
GPS координати:
42.644691 N 24.360285 E
Карта в Google Maps
Информация:
- интернет
- сателитна телевизия
- балкони
- оборудвана кухня
- риболов
- конна езда
- велосипеди под наем
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- четворни стаи
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 1698
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти