Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Вилно селище Дъга** (Holiday village Rainbow**)
Троян
- механа
- телевизор
- музикална система
- интернет
- кухненски бокс
- трапезария
- хладилник
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Ваканцията във Вилно селище „Дъга“ ще бъде едно незабравимо преживяване. Тук, разположени в полите на централния Балкан и само на десет километра от Троян, ще се радвате на спокойствие и великолепни гледки. Китното селце Черни Осъм ще Ви посрещне гостоприемно, предлагайки Ви една пълноценна и изпъстрена от приятни емоции почивка.

Пет са уютните еднотипни КЪЩИ, които биват предлагани за отсядане. Всяка от тях се радва на индивидуален цветови облик, което прави селището изключително приветливо място, а името му – напълно подходящо! Вилите ще предложат МЯСТО ЗА ЧЕТИРИМА ДУШИ. Всяка от къщите предвижда и възможност за поставяне на ДОПЪЛИТЛЕНО РАЗТЕГАТЕЛНО ЛЕГЛО.

Постройките ще предложат на обитателите си всякакви удобства. Ще разчитате например на доста просторна ТРАПЕЗАРИЯ, както и на обособен КУХНЕНСКИ БОКС, в който ще откриете цялата необходима Ви ПОСУДА, а също и уреди като КОТЛОН и ХЛАДИЛНИК.
От ВЕРАНДАТА пък ще се наслаждавате на величествената гледка, която Стара планина ще Ви предложи!

В селището място намира и една очарователна МЕХАНА, в която всички гости ще се чувстват изключително комфортно. В нейната уютна обстановка настанени могат да бъдат ТРИДЕСЕТ – ТРИДЕСЕТ И ПЕТИМА ДУШИ. Всички те ще могат да използват КУХНЕНСКАТА ЧАСТ, предвиждаща отлични условия за приготвяне на вкусна храна. На разположение ще са и ТЕЛЕВИЗОР, МУЗИКАЛНА СИСТЕМА, а също и ИНТЕРНЕТ.

С предварителна заявка бихте могли да си осигурите и вкусни ястия от местната и националната кухня, които ще бъдат приготвени от майстор-готвач, специално за Вас. Разбира се, бихте могли да се обърнете и към услугите на местните кетърингови агенции, от които да поръчате.
А през топлите дни, освен на вкусната храна ще се радвате и на прекрасна гледка от двора. Точно пред механата има няколко високи бора, под сянката на които можете да изнесете масите!

Цени:

Април – Октомври / Ноември – Март

От 1 до 3 нощувки – 65 лева / 75 лева
От 4 до 6 нощувки – 60 лева / 70 лева
от 7 до 10 нощувки – 55 лева / 65 лева

Заповядайте!

Контакти:
с. Черни Осъм
тел.: 0888 860 728; 0883 334 256
e-mail:
web: vili-daga.com
GPS координати:
42.847206 N 24.773290 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- телевизор
- музикална система
- интернет
- кухненски бокс
- трапезария
- хладилник
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- пет къщи
Храна:
В механата или самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 2890
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти