Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Сичановата къща (Sichanovata House)
Елена
- сателитна телевизия
- трапезария
- кухненски кът
- двор
- барбекю
- камина
- условия за риболов
- домашни любимци
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Къща за гости „Сичановата къща“ е чудно кътче за почивка, намиращо се сред спокойствието на прекрасното балканско селце Бръчково, разположено на пет километра от великолепния град Елена. Настанени тук ще използвате всякакви удобства. Сред уюта на къщата ще прекарате една приятна и изпълнена с положителни емоции и усмивки ваканция.

Капацитетът на къщата е 6 до 10 човека, а гостите ще бъдат настанявани в удобни стаи, всяка от които се радва на собствен санитарен възел, а също и на още много други удобства, сред които например ще е и сателитна телевизия.
На разположение за всички ще е уютна трапезария, предлагаща и обособен кухненски кът, където ще откриете необходимите уреди и пособия за приготвянето на вкусни блюда. На тях пък ще се наслаждавате, настанени край меките пламъци на камината.

Приятно кътче, където ще обичате да прекарвате времето си, определено ще бъде и дворът на къщата. Тук има и барбекю, на което да приготвяте и други свои любими специалитети. Удобство за гостите ще е и паркингът.
Сред зеленината и спокойствието на градината ще играят и ще се забавляват малчуганите. Те ще лудуват необезпокоявани, пред погледа на своите родители.

„Сичановата къща“ ще се постарае да предложи интересни занимания за всеки. Тук например ще откриете перфектни условия за риболов, а също и множество прекрасни места из които да се разходите.

Къщата е заета за Коледните и Новогодишните празници.

Цената на човек е 25 лв. за ден.

ЦЕНАТА ЗА ЦЯЛАТА КЪЩА Е 2
50 ЛЕВА!

Контакти:
гр. Елена, с. Бръчковци
тел.: 0895 512 101
e-mail:
GPS координати:
42.929847 N 25.805455 E
Карта в Google Maps
Информация:
- сателитна телевизия
- трапезария
- кухненски кът
- двор
- барбекю
- камина
- условия за риболов
- домашни любимци
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- 10 места
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 2356
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти