Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Огоста*** (Ogosta Hotel***)
Монтана
- климатик
- дневен бар
- сейф
- телевизор
- интернет
- паркинг
- тераса
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „Огоста“ ще откриете в идеалния център на град Монтана. Неговите три звезди ще Ви гарантират комфорт и всякакви екстри. Локацията му също е сред големите му предимства – от тук ще се радвате на непосредствена близост до градския парк, всички по-големи институции и банки.

Сред помещенията, предлагани за отсядане тук, се отличават ДЕСЕТ СТАИ, както и ДВА АПАРТАМЕНТА. Тяхното модерно обзавеждане и съвременни екстри ще Ви предразположат. Тук ще имате собствен санитарен възел, както и ТЕРАСА с прекрасна гледка. Осигурени са Ви и удобства като КЛИМАТИК, МИНИ БАР, а също и ТЕЛЕФОН. Ще използвате и ТЕЛЕВИЗОР, както БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ.

Хотелът ще остави на услугите Ви ДЕНОНОЩНА РЕЦЕПЦИЯ, където можете да използвате и СЕЙФ. Обособен за автомобилите на гостите е и ПАРКИНГ. А от ЛЯТНАТА ТЕРАСА ще се радвате на прекрасен изглед, на който можете да се любувате по всяко време.

Впечатлени ще бъдете и от вкусните ястия, които ще Ви бъдат поднесени в РЕСТОРАНТА. Тук ще се радвате на безупречно обслужване и много приятна обстановка. В ресторанта, както и в ДНЕВНИЯ БАР, поднесени ще Ви бъдат и всякакви висококачествени питиета.
Бизнес гостите на хотела ще разчитат и на ОБОРУДВАНА КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, където провеждани могат да бъдат всякакви срещи и професионални мероприятия.
Късмета си пък можете да опитате в КАЗИНОТО.

Заповядайте!

Контакти:
гр. Монтана, ул. Пейо Яворов 1
тел.: 096 306 310
e-mail:
GPS координати:
43.408545 N 23.227838 E
Карта в Google Maps
Информация:
- климатик
- дневен бар
- сейф
- телевизор
- интернет
- паркинг
- тераса
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 12 стаи
- 2 апартамента
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2068
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти