Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Морски хоризонти (Guest House Sea horizons)
Созопол
- детски кът
- маса за тенис
- кътове за отдих
- кухненски бокс
- тераса
- двор
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Къща за гости „Морски хоризонти“ ще Ви предложи условия, подходящи за съчетаването на селския с морския туризъм. Постройката ще откриете в китното село Равадиново, намиращо се само на два-три километра от Созопол. Обстановката тук е много приятна и подходяща за релаксация, а ще откриете и възможности за организирането на всякакви мероприятия.

Къщата ще се радва да Ви посрещне по всяко време в годината. Постройката се състои от сутерен, подпокривно пространство и два етажа, по които се разполагат общо ПЕТ СТАИ с ПО ТРИ ЛЕГЛА. Във всяка стая може да се постави и четвърто легло.
СУТЕРЕНЪТ Е ДОСТА ПРОСТОРНО ПОМЕЩЕНИЕ, решено като зала за отдих. Тук има дивани и фотьойли, които ще успеят да настанят още шестима души.
Максималният КАПАЦИТЕТ тук е ДВАДЕСЕТ И ОСЕМ МЕСТА.

Сутеренът представлява мултифункционално място, което може да бъде преустройвано така, че да бъде подходящо за провеждането на занимания, сред които например: ОБУЧЕНИЯ, СЕМИНАРИ,ТИЙМ БИЛДИНГИ, КУРСОВЕ и други. Разположени могат да бъдат дванадесет места за работа с компютър.
От кухнята пък се излиза към ОЧАРОВАТЕЛНА НАЗЕМНА ТЕРАСА с красива гледка, от която ще се радвате на лековития морски въздух.

Любимо място на малки и пораснали е ДВОРЪТ, който впечатлява с перфектните си алеи, градини и тревни площи. Тук обособени са КЪТОВЕ ЗА ОТДИХ С БЕСЕДКИ,има МЯСТО ЗА ХРАНЕНЕ НА ОТКРИТО, както и МЯСТО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ с ДЕТСКИ КЪТ и МАСА ЗА ТЕНИС.

Разработени тук са и ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ, благодарение на които гостите ще могат да опознаят околните ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И ФЕНОМЕНИ, както и да разгледат места, подходящи за КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ и РЕЛИГИОЗЕН ТУРИЗЪМ. Бихте могли да с отдадете и на приятни занимания като ЛОВ и РИБОЛОВ. А ПЛАЖНИТЕ ИВИЦИ наоколо, са едни от най-добрите у нас.

Допълнителна информация за почивните база може да видите тук:

http://langov.com/offers/morski.pdf

Заповядайте!

Контакти:
с. Равадиново
тел.: 0878 511 606
e-mail:
web: morskihorizonti-bg.com
Информация:
- детски кът
- маса за тенис
- кътове за отдих
- кухненски бокс
- тераса
- двор
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- 5 стаи
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 2488
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти