Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Жасмин** ( Jasmine Guest House**)
Котел
- излети в планината
- конна езда
- палене на лагерен огън
- просторна веранда
- био продукти
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Къща за гости „Жасмин“, известна още и като „Патаманската къща“, е на възраст над двеста и петдесет години. Тя е една от най-пищно украсените и богато декорирани къщи в Жеравна. През 2005 година е реновирана като запазени са всички ОРНАМЕНТИ и автентичното разположение на стените, стаите, верандата. Единственото допълнение, направено тогава, е обособяването на санитарен възел към всяка стая за по-голямо удобство.

Петнадесет са общо местата в къщата, а за гостите подготвени са СТАИ ЗА ДВАМА, ТРИМА и ЧЕТИРИМА ДУШИ. Всички биха могли да се радват и на уюта на МЕХАНАТА.
ПРОСТОРНА ВЕРАНДА пък намира място на втория етаж на къщата. От нея ще се радвате на великолепна планинска гледка, тук ще пиете кафето си и ще разговаряте с близките си на най-различни теми.

Доброто прекарване на почивните дни може да бъде гарантирано, стига да се доверите на стопаните, които ще предложат да организират за Вас приятни ИЗЛЕТИ В ПЛАНИНАТА, а защо не и отпускащ РИБОЛОВ. Определено интересно преживяване ще е и КОННАТА ЕЗДА. Можете да усвоите и някои полезни занимания като например ПАЛЕНЕТО НА ЛАГЕРЕН ОГЪН. Забавно ще е и да се научите да УПРАВЛЯВАТЕ ТРАКТОР.

А запазената марка на къщата си остава екологичното ПРЯСНО и КИСЕЛО МЛЯКО. Тук отглеждани биват КРАВИ и ОВЦЕ, чието мляко ще можете да издоите сами, а също и да участвате в направата на киселото мляко. Разбира се, после ще имате удоволствието и да се насладите на уникалния му вкус!

Цени:

Легло – 25 лева
Самостоятелно легло за дете до 6 г. – 50 % отстъпка
Дете до 6 г. на легло на някой от родителите – безплатно
Механа – 35 лева на ден

Заповядайте!

Контакти:
с. Жеравна
тел.: 0877 330 570; 0988 927 081; 0988 927 085; 04585 2 287
e-mail:
web: jasmin.jeravna.com
Информация:
- излети в планината
- конна езда
- палене на лагерен огън
- просторна веранда
- био продукти
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- стаи за четирима
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 1971
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти