Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Брани** (Hotel Brani**)
Русе
- хладилник
- телефон
- климатик

ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Описание

Хотел „Брани” е малък семеен хотел в гр. Русе, разположен на 10 минути от центъра на града и непосредствено до Централната ЖП гара и Автогара Юг. Той предлага добри условия за настаняване, съвременни удобства, уютна и спокойна обстановка.

Удобното местоположение в комбинация с ниските цени за нощувка го превръщат в подходящ избор за настаняване на всеки, който посещава града по работа или за удоволствие.

 

Семеен хотел „Брани” предлага настаняване в 16 стаи, оборудвани с две единични легла, спалня или легло тип „Приста”. Стаите са обзаведени комфортно и разполагат с всички удобства, необходими за приятен престой и пълноценна почивка. На разположение на гостите са паркинг и бар-ресторант, където всяка сутрин за гостите на хотела се сервира безплатна закуска с кафе или чай по избор. Допълнителни удобства: Wi-Fi.

 

Единична стая

Семеен хотел „Брани” разплага с 5 единични стаи, които са обзаведени с легло тип „Приста”. Те разполагат със следните удобства: телевизор, Wi-Fi, климатик, хладилник, самостоятелен санитарен възел.

 

Двойна стая

Семеен хотел „Брани” разплага с 11 двойни стаи, които са обзаведени с две отделни единични легла или спалня. Те разполагат със следните удобства: телевизор, Wi-Fi, климатик, хладилник, самостоятелен санитарен възел.

 

Удобства

Бар

Ресторант

Паркинг

Плащане в брой

Безжичен интернет

 

Тип стаи:

Единична: 5 бр.

Двойна: 11 бр.

Контакти:
гр. Русе, ул. Стефан Стамболов 80
тел.: 082 821 114
e-mail:
web: hotelbrani.com
GPS координати:
43.831246 N 25.949849 E
Карта в Google Maps
Информация:
- хладилник
- телефон
- климатик
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 16 стаи
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2000
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти