Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Старата къща и Къща за приятели** (Old House and House friends**)
Чепеларе
- механа
- камина
- барбекю
- интернет
- сателитна телевизия
- кухненско оборудване
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Симпатичните постройки на „Къща за приятели“ и „Старата къща“ се намират в очарователното село Зорница, разположено на седем километра от курорта Чепеларе и на седемнадесет от Пампорово. Къщите се намират една до друга, което ги прави подходящи и за настаняването на големи групи. Локацията на постройките е удачна и по друга причина – тя ги прави подходящи както за спортуване, така и за сноуборд и ски, както и за приятни разходки сред природата.

„КЪЩА ЗА ПРИЯТЕЛИ“
На разположение тук са четири помещенията – две са ТРОЙНИТЕ СТАИ, една – ДВОЙНАТА и една – СТАЯТА СЪС СПАЛНЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО. Гостите ще използват общо три тоалетни и три бани. Осигурено е ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ С КАМИНА. Предвидени са и съвременни удобства като САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
Подготвена е и МЕХАНА за петнадесет души, която ще предложи всякакви кухненски уреди. Вкусни неща ще можете да приготвяте и на ВЪНШНОТО БАРБЕКЮ.

Цени:

Лято 170 лева на ден
Зима – 180 лева на ден

„СТАРАТА КЪЩА“
Тя предлага две ДВОЙНИ и една ТРОЙНА СТАЯ, обслужвани от две тоалетни и една баня. Обстановката е решена в традиционен битов стил и е изключително уютна. Предвидено е ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ С КАМИНА. И тук на разположение ще са екстри  САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
В МЕХАНАТА има всякакви кухненски уреди, а можете да се възползвате и от ВЪНШНОТО БАРБЕКЮ, с помощта на които да приготвяте вкусна храна!

Цени:

Лято  – 135 лева на ден
Зима – 150 лева на ден

Почивните дни тук ще са изпълнени с комфорт. Ще се насладите и на най-различни развлечения като например посещения на интересни забележителности като Кръстова гора, Бачковския манастир, Асеновата крепост, а също и скалния феномен Чудните мостове. Чепеларе и Пампорово пък с радост ще Ви осигурят условия за ски и сноуборд!

Заповдайте!

Контакти:
с. Зорница, общ. Чепеларе
тел.: 0887 207 718; 0882 910 707
e-mail:
web: weekendrodopi.eu
GPS координати:
41.761123 N 24.671128 E
Карта в Google Maps
Информация:
- механа
- камина
- барбекю
- сателитна телевизия
- кухненско оборудване
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- тройни стаи
- двойни стаи
Храна:
Възможност за самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 2204
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти