Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Морска звезда** (House Starfish**)
Поморие
- спортен риболов
- процедури с лечебна кал
- трансфери
- масажи
- разходки с лодка

ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Къща за гости „Морска звезда“ е приветливо кътче за настаняване, което ще откриете на сто метра от плажа.Уличката в старинната част на курорта, където се разполага, е тиха и спокойна. Наоколо пък има множество заведения и магазини, градинки, люлки и интересни местенца. Отдихът Ви тук ще е наистина пълноценен!

За отсядане подготвени са СТУДИЯ ЗА ДВАМА и ТРИМА ДУШИ, както и четири АПАРТАМЕНТА. Всички те се обслужват от собствени санитарни възли и се радват на ТЕРАСА. Сред екстрите, на които ще разчитате, ще бъдат Wi-Fi ИНТЕРНЕТ, КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, както и КЛИМАТИК. Ще имате свой собствен КУХНЕНСКИ КЪТ, където ще отриете всичко необходимо – посуда, хладилник, котлони, микровълнова и др.

Сред допълнителните екстри пък е наличието на ЧЕТИРИМЕСТНО ДЖАКУЗИ. В него ще можете да релаксирате напълно безплатно през май, юни и септември. Определено ще Ви допаднат МАСАЖИТЕ, а също и ПРОЦЕДУРИТЕ С ЛЕЧЕБНА ПОМОРИЙСКА КАЛ.
През ваканцията бихте могли да се отдадете и на интересни занимания като СПОРТЕН РИБОЛОВ, както и на РАЗХОДКИ С ЛОДКА. Приятни са и ЕКСКУРЗИИТЕ до някои от интересните забележителности из околността.

Предлагани от Къща „Морска звезда“ биват и някои допълнителни услуги, сред които ПРАНЕ, а също и ТРАНСФЕРИ. Бихте могли да се възползвате и от ПОЧАСОВОТО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА, за да се усамотите с половинката си!

Подслон ще Ви предложи и АПАРТАМЕНТ МЕЗОНЕТ. Той се намира в приветлива сграда с асансьор, разполагаща се в новата част на града. Локацията е отлична – на сто метра от плажа и триста от аквапарка. Великолепна е и морската гледка от тук!
Първото ниво на апартамента подслонява хол със спалня в общо помещение, самостоятелна кухня, както и две просторни тераси. Има и санитарен възел. На втория етаж ще откриете спалня, баня/тоалетна, както и прекрасна тераса с люлка.
Отседнете ли тук, ще се радвате на удобства като ИНТЕРНЕТ и ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. Осигурени ще Ви бъдат и екстри като ПЕРАЛНЯ, СЕЙФ и чудесно БАРБЕКЮ!

Специално за Вас ОРГАНИЗИРАНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ЕКСКУРЗИИ, както и вълнуващи приключения като САФАРИ С ДЖИП. Приятно семейно занимание може да се окаже РИБОВОЛА. Със сигурност ще се забавлявате, ако купите БИЛЕТИ ЗА АКВАПАРКОВЕТЕ!

Можете да се възползвате и от услуги като ПОЧАСОВО ГЛЕДАНЕ НА ДЕЦА. Улеснение за Вас ще представляват ТРАНСФЕРИТЕ, а през ваканцията можете да разчитате и н ПРАНЕ!

Настаняването в АПАРТАМЕНТ МЕЗОНЕТ също ще бъде много комфортно. Той се намира в приветлива сграда с асансьор, разполагаща се на сто метра от плажа и триста от аквапарка. От тук се открива прелестна морска картина.
На първото ниво ще откриете хол със спалня (едно помещение), самостоятелна кухня, а също и две тераси. На етажа има и санитарен възел. Второто ниво дава подслон на една спалня, баня/тоалетна, както и прекрасна тераса с люлка.
Гостите, отседнали тук, ще се радват на удобства като ЦИФРОВА ТЕЛЕВИЗИЯ и ИНТЕРНЕТ. Предоставени ще им бъдат и екстри като СЕЙФ, ПЕРАЛНЯ, както и чудесно БАРБЕКЮ!


Цени:

Нисък сезон (септември – юли) / Висок сезон (юли и август)

Студия – 35 лв. / 45 лв.
Апартамент „Морска звезда“ – 70 лв./ 90 лв.
Апартамент „Панорама“ – 80 лв./ 100 лв.
Апартамент „2+2“ – 65 лв./ 80 лв.

Заповядайте!

Контакти:
ул. Цар Освободител 29 А
тел.: 0877 205 300; 0877 301 451; 0596 23 976
e-mail:
web: morska-zvezda.alle.bg
GPS координати:
42.555674 N 27.646952 E
Карта в Google Maps
Информация:
- спортен риболов
- процедури с лечебна кал
- трансфери
- масажи
- разходки с лодка
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- апартаменти
- студия за двама
- студия за трима
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна.
Брой посещения: 2452
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти