Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Събеви Царева ливада** (House Sabeva Tsareva meadow**)
Дряново
- обзаведена кухня
- съдомиялна
- пещ
- покрито барбекю
- тенис маса
- надуваем басейн


В Къща за гости „Събеви Царева Ливада“ ще прекарате няколко прекрасни почивни дни, независимо от сезона. Очарователното село Царева ливада ще Ви дари със спокойствие, а и с близост до прекрасни места като градчетата Дряново и Трявна. Атмосферата в къщата е приятна и предразполагаща – тук можете да разпускате с весела компания или пък да се отдадете на уединение и романтика в компанията на половинката си. Очакват Ви уют, покой, чист въздух и великолепни гледки.

В къщата обособени са три части, простиращи се на един етаж.

Първата част дава подслон на рецепцията, на уютна механа и чудесна кухня. Тук се намира и първото помещение за отсядане, представляващо СПАЛНЯ ЗА ДВАМА. Има и санитарен възел.

Във втората част подслон намират ДВЕ ТРОЙНИ СТАИ, всяка от които предлага голяма спалня и още едно единично легло. И тук обособен е санитарен възел.

В третата част също има обособени баня и тоалетна. Тук ще откриете още ДВОЙНА СТАЯ, обзаведена с отделни легла, както и ТРОЙНА СТАЯ. Помещенията в цялата къща са подсигурени с КЛИМАТИК и КОНВЕКТОР.

Едно приятно кътче за разпускане е МЕХАНАТА. В нея ще откриете LCD телевизор, както и аудио система. Достъпен за всички ще е и Wi-Fi Интернет. Подготвени са климатик, а предоставена ще Ви бъде дори и ютия.
На услугите Ви в ОБЗАВЕДЕНАТА КУХНЯ ще бъдат всички уреди и прибори, с помощта на които да приготвяте най-различни вкусни ястия.
Чудесно е и ПОКРИТОТО БАРБЕКЮ, край която ще откриете пейки и маси, които могат да подслонят шестнадесет души. Страхотна е и СТАРОВРЕМСКАТА ПЕЩ, в която по заявка за Вас приготвени могат да бъдат агнета и чудни свински джолани.

В просторния ДВОР има достатъчно място за ПАРКИРАНЕ на всички автомобили на гостите.
Децата се радват много на прохладата на НАДУВАЕМИЯ БАСЕЙН през топлите месеци. А малки и големи обичат да се забавляват на ТЕНИС МАСАТА.

Цена за цялата къща (тринадесет места) – 220 лева

Заповядайте!

Контакти:
GPS координати:
42.934444 N 25.453656 E
Карта в Google Maps
Информация:
- обзаведена кухня
- съдомиялна
- пещ
- покрито барбекю
- тенис маса
- надуваем басейн
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- обзаведена кухня
- пещ
- покрито барбекю
- тенис маса
- надуваем басейн
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 1423
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти