Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Замъкът Хорлог*** (Castle Horlog**)
Девин
- балкон
- тераса
- камина
- ресторант
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „Замъкът Хорлог“ е прелестно кътче, потопено сред великолепието на природата. Отличната му локация осигурява на гостите възможността да посетят забележителни места като пещерата Дяволското гърло, Харамийската и Ягодинската пещера.
Постройката на хотела също може да бъде наречена забележителна – тя е завършена през 2014 година. Обзавеждането ѝ е в пълен унисон с визията ѝ – интериорът е решен в ретро стил. Замъка ще откриете малко преди очарователното родопско село Триград, в живописната местност Хорлог.

Замъкът се разполага на два етажа като има и партер, на който ще откриете рецепцията и ресторант. Другите две нива дават подслон на помещенията за настаняване. Сградата е с капацитет от двадесет и пет места, а при използване на всички допълнителни легла тук настанени могат да бъдат общо тридесет и трима души.
Подготвени за целта са четири ДВОЙНИ СТАИ, както и една ЛУКСОЗНА ДВОЙНА СТАЯ с мека мебел и удобен кът за хранене и отдих. Всички предлагани апартаменти са на две нива като сред тях се отличават два СТАНДАРТНИ АПАРТАМЕНТА, един ЛУКСОЗЕН АПАРТМАНЕТ със спалня и дневна с камина, както и един ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ с две спални и камина в хола.

Всяко от помещенията се обслужва от собствени баня/тоалетна. На услугите Ви ще са и съвременни екстри като LCD ТЕЛЕВИЗОРИ с КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. Предвиден е и достъп до Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Стаите използват ОБЩА ТЕРАСА, гледаща към реката. В хотел има и ВЪТРЕШЕН ОБЩ БАЛКОН, предназначен за пушене и отдих.

Във вътрешния салон на елегантния РЕСТОРАНТ настанени могат да бъдат четиридесет души. ЛЯТНАТА ТЕРАСА ще осигури място за още сто души. Тук има и страхотна КАМИНА.
С предварителна заявка в заведението приготвени за Вас ще бъдат чудесни родопски специалитети като чеверме, пататник, капама, качамак и какво ли още не.

А освен разходката из трите интересни пещери, в околността ще откриете и още много интересни места и начини за прекарване на времето. Разположението на хотела в полите на Триградското ждрело го прави едно от най-живописните кътчета, където бихте могли да отдъхвате. Покрай замъка тече река Триградска, а от балконите на сградата бихте могли да наблюдавате най-различни животински видове – сърни, диви кози и дори мечки. Тук е и единственото място в света, където можете да срещнете птицата скалолазка. Много са и великолепните екопътеки, минаващи в околността, по които да се разходите!

Цените и специалните предложения ще откриете в сайта на Хотел „Замъкът Хорлог“.

Заповядайте!

Контакти:
гр. Девин, с. Триград
тел.: 0877 750 787
e-mail:
web: horlog.bg
GPS координати:
41.609474 N 24.381407 E
Карта в Google Maps
Информация:
- балкон
- тераса
- камина
- ресторант
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- двойни стаи
- двойни стаи лукс
- апартаменти
- апартаменти лукс
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2697
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти