Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Надин (House Nadin)
Поморие
- кабелна телевизия
- кухненски бокс
- климатик
- хладилник
- интернет
- тераси
- паркинг
- трансфери
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Чудесни ще са почивните Ви дни в Къща за гости „Надин“ в Поморие. Локацията ѝ е отлична - на пет минути от центъра и само на две от плажната ивица! Ще се радвате още и на приветливо отношение и комфорт сред приятната обстановка тук.

Предлагани биват различни помещения – можете да изберете ДВОЙНА СТАЯ, ТРОЙНА СТАЯ или пък СТУДИО. Приятна ще е и атмосферата, в която ще Ви потопят АПАРТАМЕНТИТЕ С БАЛКОН, подходящи за четирима души, както и АПАРТАМЕНТИТЕ С ДВЕ СПАЛНИ, които могат да подслонят петима.

Всички стаи имат собствен санитарен възел. Прозорците са с мрежи против комари. Обособени са и КЪТОВЕ ЗА СЯДАНЕ. Някои стаи имат и БАЛКОНИ.
Предвидени са КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, както и Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Апартаментите ще предложат на своите обитатели и оборудвани КУХНЕНСКИ БОКСОВЕ, в които ще разполагате с ХЛАДИЛНИК и всички други необходими уреди.

ТЕРАСАТА на къщата ще е предпочитано място за отдих и разпускане в следобедите, за кафе рано сутрин и приятен разговор надвечер. Недалеч от къщата има и безплатен ПАРКИНГ. Можете да се възползвате от платени ТРАНСФЕРИ, включително и ЛЕТИЩНИ, както и от услугите на ТУРИСТИЧЕСКО И ОБМЕННО БЮРО.

Заповядайте!

Контакти:
гр. Поморие, ул. Шишман 3
тел.: 0888 757 726
e-mail:
GPS координати:
42.557455 N 27.645772 E
Карта в Google Maps
Информация:
- кабелна телевизия
- кухненски бокс
- климатик
- хладилник
- интернет
- тераси
- паркинг
- трансфери
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Руски, Английски
Капацитет:
гр. Поморие, ул. Шишман 3
тел.: 0888 757 726
Брой посещения: 2030
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти