Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторант Българка (Balgarka Restaurant)
Каварна
- барбекю
- просторна лятна градина
- морски деликатеси
- средиземноморски специалитети
- ястия от българската кухня
- вегетарианско меню
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Ресторант „Българка“ е заведение, което ще Ви очарова с удобната си локация в крайбрежния град Каварна, както и с наистина стилния си интериор. Ресторантът много елегантен – акцент в обзавеждането му е контрастът, получаващ се между белите стени, завеси, столове и покривки и тъмното дърво, преобладаващо в обзавеждането. Заедно с детайлите и декорацията тук ще се радвате на една автентично българска атмосфера, в която адекватно съчетани са традиция и модерно! Сред големите плюсове на заведението е и, че се намира на метри от брега.

Най-голямо впечатление обаче ще Ви направи великолепната храна, която ще Ви бъде поднесена. В кухнята се трудят едни от най-добрите професионалисти в областта, които с помощта на опита и усета си, а и благодарение на висококачествените продукти, които използват, успяват да приготвят наистина съвършени ястия!

Ресторантът ще е перфектното място, където да се насладите на местни МОРСКИ СПЕЦИАЛИТЕТИ И ДЕЛИКАТЕСИ, а защо не и на блюда от БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА КУХНЯ. Можете да се насочите и към блюда от интернационалната кухня. Тук приготвяни биват ястия от ГРЪЦКАТА и СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА КУХНЯ, както и чудесни специалитети от ИТАЛИАНСКАТА като например пици. БАРБЕКЮТО ще е отличен избор, а голямо е и разнообразието от ВЕГЕТАРИАНСКИ ЯСТИЯ.

Гостите тук ще разчитат на паркинг. В заведението се приемат плащания кеш, както и с карти VISA и MasterCard.
Тук ще можете да заповядате за обяд, следобедна закуска или вечеря. Ресторантът е подходящ и за провеждането на празненства, срещи, тържества и други мероприятия.

Заповядайте!

Контакти:
ул. Приморска
тел.: 0885 580 111; 0895 774 250
e-mail:
GPS координати:
43.413921 N 28.354448 E
Карта в Google Maps
Информация:
- барбекю
- просторна лятна градина
- морски деликатеси
- средиземноморски специалитети
- ястия от българската кухня
- вегетарианско меню
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, английски
Храна:
Разнообразие от вкусни деликатеси.
Брой посещения: 1789
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти