Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Апарткомплекс Палм Марина (Apartcomplex Palm Marina)
Равда
- масажно студио
- домашни любимци
- денонощна охрана
- подземен паркинг
- пералня
- хладилник
- кабелна телевизия
- кухненски бокс
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

На морския бряг, в близост до центъра на очарователното крайбрежно село Равда, е разположен Апарткомплекс „ПАЛМ МАРИНА“. Той разчита на необходимата инфраструктура и осигурява на гостите си отлична локация.

Апартаментите тук предлагат отлични условия. На лице са СТУДИЯДВУСТАЙНИ и ТРИСТАЙНИАПАРТАМЕНТИ. Те ще осигурят на обитателите си стилна обстановка, модерно обзавеждане и екстри. 
Всяко помещение разполага с ОБОРУДВАН КУХНЕНСКИ БЛОК с всички уреди и пособия. На разположение ще бъдат още ПЕРАЛНЯХЛАДИЛНИККАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и други екстри.

Сред големите предимства е, че ще се намирате на метри от ОБШИРНАТАЧИСТА, ПЛАЖНА ИВИЦА. За сигурността Ви тук ще се грижат ПРОФЕСИОНАЛНИ СПАСИТЕЛИ.  Край брега има и различни развлечения, на които да се отдадете – ще намерите ЧАДЪРИ и ШЕЗЛОНГИ, а може да предпочетете СПОРТНИТЕ  ЗАНИМАНИЯ и ВОДНИ АТРАКЦИИ.

Комплексът е до брега на Южен плаж в Равда, от където може да се наслаждавате на разкошна МОРСКА ПАНОРАМА. Близо се намира и НОВОИЗГРАДЕНИЯ ПАРК, подходящ за приятни разходки и където малчуганите ще открият весели ДЕТСКИ КЪТОВЕ с пързалки, катерушки, люлки, на които да играят.

В района ще откриете и място за ПАРКИРАНЕ, а можете да се възползвате от ПОДЗЕМНИЯ ПАРКИНГ на комплекса, предлаган срещу допълнително заплащане.
Срещу такса ще можете да се възползвате и от услугите на  МАСАЖНОТО СТУДИО и прохладния БАСЕЙН
Комплексът ще позволи да вземете със себе си и ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ, но след като оставите ДЕПОЗИТ. Той се връща при напускането, след оглед за евентуални щети.

Равда е прекрасно място за отдих, предпочитано от туристите, поради разкошната локация, великолепните плажове, красивите гледки и спокойствието. Тук всяка година отдъхват юноши, двойки, семейства с деца, компании. Екологично чистият плаж и въздух, панорамата и комфортът правят мястото перфектната дестинация. А има и постоянен транспорт до близо намиращите се Несебър, Слънчев бряг, Бургас!

Заповядайте!

 

Контакти:
гр. Равда, ул Хоризонт 9
тел.: 0899 155 316; 0893 699 477
e-mail:
GPS координати:
42.639310 N 27.676014 E
Карта в Google Maps
Информация:
- басейн
- масажно студио
- домашни любимци
- денонощна охрана
- подземен паркинг
- пералня
- хладилник
- кабелна телевизия
- кухненски бокс
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
- двустайни апартаменти
- тристайни апартаменти
- студия
Брой посещения: 2094
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти