Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Черницата (Mulberry House)
Дряново
- интернет
- пералня
- сушилня
- оборудвана кухня
- двор
- барбекю
- тенис маса
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Къща за гости „Черницата“ се намира в китното село Пейна. То се разполага в Предбалкана, на четиристотин метра надморска височина – в сърцето на България. Мястото е много красиво и подходящо за разпускане и пълноценен отдих сред природата. Ако сте сред почитателите на екологичния и селски туризъм, то определено това кътче ще Ви допадне!

Къщата потапя гостите си в неповторима атмосфера в характерен за деветнадесети век стил. Тя ще Ви покаже материалната и духовната култура на хората по онова време. Постройката е двуетажна. Нейното второ ниво подслонява помещенията за настаняване.

Предлагани тук биват три ДВОЙНИ СТАИ, както и една СТАЯ ЗА ЧЕТИРИМА ДУШИ. Освен тях на втория етаж има и едно ОБЩО ПОМЕЩЕНИЕ, което може да се използва от всички гости. В него бихте могли да гледате ТЕЛЕВИЗИЯ, да четете някоя от интересните КНИГИ или пък да се отдадете на някоя от ТИХИТЕ ИГРИ.

На първия етаж се разполагат санитарните възли – две бани и тоалетни. На разположение са още уютна ТРАПЕЗАРИЯ С КАМИНА, ОБОРУДВАНА с всички уреди и посуда КУХНЯ, както и още едно ОБЩО ПОМЕЩЕНИЕ. Предоставени за използване ще Ви бъдат ПЕРАЛНЯ и СУШИЛНЯ. В двора пък има и чудесно БАРБЕКЮ.

Сред допълнителните екстри, от които ще можете да се възползвате, са например ВЕЛОЕРГОМЕТЪР и МАСАЖОР. На услугите Ви ще е и ТЕНИС МАСА. Достъпът Ви до ИНТЕРНЕТ ще е свободен, а осигурен е и ПАРКИНГ.
Специално за Вас организирани могат да бъдат семейни тържества и празници, а бихте могли да се насладите и на вкусни домашни ястия по поръчка!

Заповядайте!

Контакти:
с. Пейна
тел.: 0888 630 780
e-mail:
GPS координати:
43.003006 N 25.428961 E
Карта в Google Maps
Информация:
- интернет
- пералня
- сушилня
- оборудвана кухня
- двор
- барбекю
- тенис маса
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- двойни стаи
- стаи за четирима
Храна:
Самостоятелно приготвяне на храна или по предварителна заявка.
Брой посещения: 1979
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти