Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Бижу** (Hotel Biju**)
Бургас
- открит паркинг
- рум сървиз
- подземен гараж
- ресторант
- химическо чистене
- пране
- рент-а-кар
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „Бижу“ се радва на удобно разположение в сърцето на Бургас. Локализиран е на тиха уличка и само стотина метра го делят от централната улица. Тук гостите ще открият комфортни условия и спокойствие. Хотелът е подходящ както за почивка, така и за настаняване по време на бизнес пътувания. Каквато и да е причината за посещението Ви, тук ще Ви бъде осигурена приятна атмосфера, отлично обслужване и пълен покой.

За настаняване подготвени са две ЕДИНИЧНИ, двадесет ДВОЙНИ и две ТРОЙНИ СТАИ, както и един АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ.
Помещенията се радват на модерен облик, на стилно обзавеждане и всякакви удобства. Гостите ще разполагат с екстри като КЛИМАТИК и ХЛАДИЛНИК, ще използват КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и ИНТЕРНЕТ. Стаите се обслужват от собствени санитарни възли и се радват на ТЕРАСИ с чудесен изглед.

РЕСТОРАНТЪТ също очаква да Ви посрещне в уютната си обстановка. Интериорът му приветлив и решен в слънчеви тонове. Предоставена ще Ви бъде и възможността да избирате свободно по кое време да Ви бъде поднесена закуската.
Денонощно се предлага и РУМ СЪРВИЗ.

Хотел „Бижу“ предвижда не само бизнес услуги, но и такива, които ще направят отдиха Ви наистина пълноценен. На разположение ще бъде РЕЛАКС ЗОНАТА, в която извършвани биват най-разнообразни МАСАЖИ.

Сградата на хотела ще откриете на улица „Раковски“, на около двадесет минути от летището с кола. Близо е и до центъра на града, което я прави много удобна! Подсигурена е и с асансьор за комфорт на гостите.
На рецепцията ще можете да се възползвате от КОПИРНИ и ФАКС УСЛУГИ. Освен това, тук е мястото, където можете да оставите дрехи за ПРАНЕ и ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ. Бихте могли да заемете и ЮТИЯ.
Предлагани още биват РЕНТ-А-КАР услуги.
При направа на предварителна заявка ще можете да разчитате и на трансфер от/до ЖП гара, автогара или летище.

Заповядайте!

Контакти:
гр. Бургас, ул. Раковски №39
тел.: 056 819 292
e-mail:
web: hotelbiju.com
Информация:
- открит паркинг
- рум сървиз
- подземен гараж
- ресторант
- химическо чистене
- пране
- рент-а-кар
Атмосфера:
- приятна
Капацитет:
- единични стаи
- двойни стаи
- тройни стаи
- двуспален апартамент
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2149
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти