Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
7-те рилски езера (7 Lakes Restaurant)
Сапарева баня
- отлична кухня
- изискани питиета
- оргагнизиране на празненства
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Ресторант „Седемте Рилски езера“ ще Ви предложи отлична обстановка и вкусна храна. Атмосферата, царяща в заведението, е отпускаща и много уютна. В залата има общо сто и петдесет места, а гостите ще имат богат избор от блюда и питиета. Ресторантът е известен с изисканата си обстановка, с безупречното си обслужване, както и с отличната си кухня!

В менюто тук ще откриете богат избор от ястия. Приготвяни от майсторите биват предложения от традиционната кухня, както и най-различни морски деликатеси. Ястията биват приготвяни по здравословен начин, като за целта използвани биват най-висококачествени продукти и ароматни подправки, придаващи им невероятен вкус. Впечатлени ще бъдете и от апетитния вид на блюдата! Предвидена е и отлична селекция от изискани питиета.

Капацитетът на ресторанта го прави подходящ за посрещането на празници, за организирането на семейни тържества, банкети, а също и корпоративни мероприятия. Ресторантът често предоставя своята зала за презентациите на продукти на водещи европейски фирми и е натрупал опит в подготовката на подобни събития.
Модерната материална база пък прави заведението особено подходящо за провеждането на обучителни курсове за сервитьори и готвачи.

Заповядайте!

Контакти:
Сапарева баня, ул. Св. Иван Рилски 26
тел.: 0877 070 702
e-mail:
Информация:
- отлична кухня
- изискани питиета
- оргагнизиране на празненства
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 150 места
Храна:
Разнообразно меню.
Брой посещения: 3376
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти