Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Вила Хвойна (Villa Juniper)
Априлци
- механа
- камина
- тераса
- барбекю
- чеверме
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Вила „Хвойна“ е симпатично място край Априлци, където да прекарате ваканцията си. Тя се намира до разклона Ново село – Видима – Зла река, до асфалтов път. Разположението ѝ е отлично – намира се на две реки, до гората и се любува на великолепния пейзаж на Предбалкана.

Тук подслонени могат да бъдат общо седемнадесет души. Подготвени са четири ДВОЙНИ СТАИ, една ТРОЙНА СТАЯ, а също и един АПАРТАМЕНТ. Той е съставен отс спалня,детска, хол и кухня и е подходящ за шестима души.
Вилата предлага наистина комфортно настаняване. Всички помещения се радват на уютна обстановка и предвиждат всички необходими удобства като например ОТОПЛЕНИЕ, КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ, достъп до ИНТЕРНЕТ. Стаите се обслужват от собствени санитарни възли. Имат и ТЕРАСИ с прекрасна гледка.

МЕХАНАТА ще Ви предложи уютна обстановка, в която да се съберете всички заедно. Край КАМИНАТА ѝ ще могат да се настанят седемнадесет души. Толкова са и местата около БАРБЕКЮТО, предлагащо КАМИНА ЗА ЧЕВЕРМЕ и СКАРА. Има и приветлива ТЕРАСА с КАМИНА, на която също ще можете да разпускате. На нея могат да се съберат дванадесет души.

Вила „Хвойна“ ще се радва да Ви посрещне и настани!

Контакти:
гр. Априлци, кв. Ново село, ул. Васил Левски 1
тел.: 0887 414 078; 0889 718 750
e-mail:
Информация:
- механа
- камина
- тераса
- барбекю
- чеверме
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- двойни стаи
- тройна стая
- апартамент
Храна:
В механата на къщата.
Брой посещения: 2161
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти