Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Secret (Secret Hotel)
Банско
- сейф
- интернет
- ресторант
- ски гардероб
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „The Secret Hotel“ се намира сред боровите гори на Чалин Валог. Това е едно от най-приветливите и комфортни места за отдих, които ще Ви осигурят и отлични условия за зимни спортове. Любителите на ските и сноуборда ще се радват на писти в непосредствена близост. Хотелът се разполага на 1200 метра надморска височина и е един от малкото хотели, можещи да се похвалят, че се радват на сняг през почти целия сезон! Пред хотела пък има минерални извори!

Подготвени за гостите тук са СТАИ ЗА ДВАМА, ТРИМА, ЧЕТИРИМА и повече хора. Обзавеждането им е съвременно и комфортно. Те се отопляват и разполагат с удобства като Wi-Fi ИНТЕРНЕТ например. Осигурени ще Ви бъдат още СЕЙФ, както и МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ.

Ако търсите място, подходящо за практикуването на бели спортове, то това е мястото за Вас. Хотелът е заобиколен от три писти, от които можете да се възползвате. На услугите Ви ще е още и FUN-PARK, намиращ се пред хотела, на частна писта. Хотелът има и СКИ ГАРДЕРОБ, където удобно да съхранявате оборудването и екипировката си.

През сезона хотелът става арена за много събития. Тук например бива организиран и провеждан Horizon Festival, който винаги събира весели компании и аудитория, готова да се весели!

Предвидени в Хотел „The Secret Hotel“ са и възможности за разпускане. Освен на необезпокояван отдих в стаята си, тук ще можете да се насладите и на някое от апетитните блюда, поднасяни в РЕСТОРАНТА.
Подходящо място за релаксация пък ще бъде САУНАТА, която също е на Ваше разположение.

Цена на човек - 25€ за нощувка!

Заповядайте!Контакти:
гр. Банско, к.к. Чалин Валог
тел.: 0988 769 292
Информация:
- сейф
- интернет
- ресторант
- ски гардероб
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- стаи за четирима
- тройни стаи
- двойни стаи
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 1177
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти