Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Вила Горски кът (Villa Forest Area)
Ловеч
- ресторант
- лятна тераса
- интернет
- парно отопление
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Вила „Горски кът“ се намира в красивото село Врабево, на 20 километра от Троян. Настанени тук ще се наслаждавате на тишина и пълно спокойствие, на чист планински въздух и удивителни гледки. Тук ще бъдете далеч от шума и проблемите и близо до хармонията на природата!

На вилата е направен основен ремонт през 2015 година и днес тя предлага уютна атмосфера и модерни удобства на всеки свой посетител. Общият ѝ капацитет е 18 места. Предлагани биват четири ДВОЙНИ СТАИ (със спалня или единични легла), две ТРОЙНИ СТАИ (със спалня и разтегателен диван) и един АПАРТАМЕНТ ЗА ЧЕТИРИМА ДУШИ.

Помещенията са обзаведени в съвременен стил и предвиждат удобства като ТЕЛЕВИЗОР с ЦИФРОВИ ПРОГРАМИ, безплатен достъп до Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Стаите имат ЛОКАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ и се радват на прекрасна гледка от ТЕРАСИТЕ си.
Всички помещения използват самостоятелни санитарни възли.

Добре дошли ще бъдете и в РЕСТОРАНТА. Вътрешната му част предлага 25 места, а на ЛЯТНАТА ТЕРАСА има още 20 места. Заведението има бар, аудио уредба, телевизор и разнообразни цифрови програми. Обстановката е много приветлива, отпускаща и уютна. Добро е и обслужването.
Но най-очаровани ще бъдете от менюто, в което ще избирате сред богат избор от ЯСТИЯ ОТ ТРАДИЦОННАТА БЪЛГАРСКА КУХНЯ, при това на съвсем прилични цени!

Още един плюс на Вила „Горски кът“ е това, че ще можете да се насладите на приятни разходки и занимания. На 25 километра от тук се намира Троянския манастир. Близо е и Природо-научния музей в село Черни Осъм.
На 800 метра от къщата пък се намира язовир Ледово. В него рибарите ще могат сами да уловят своята вечеря!

ЦЕНА за нощувка + закуска – 20 ЛЕВА на човек.

Заповядайте!

Контакти:
с. Врабево, общ. Ловеч
тел.: 0876 824 994
e-mail:
web: villagorskikat.com
Информация:
- ресторант
- лятна тераса
- интернет
- парно отопление
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български
Капацитет:
- двойни стаи
- тройни стаи
- апартамент
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 515
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти