Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Сънрайз-Лозенец**** (Hotel Sunrise-Lozenetz****)
Лозенец
- ресторант
- басейн
- двор
- аниматори
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

Хотел „Сънрайз“ – Лозенец ще Ви потопи в неповторима атмосфера с аромат на морски бриз и прелестна гледка към един от най-живописните заливи. Хотелът се намира до самия морски бряг. Той е сред най-приветливите кътчета за релаксация и почивка по Южното Черноморие. А освен удобно разположение, ще Ви осигури и всички удобства, уют, спокойствие!

За настаняване на гостите са подготвени седемнадесет ДВОЙНИ СТАИ, три СТУДИА, четири СЕМЕЙНИ АПАРТАМЕНТА, както и един ВИП АПАРТАМЕНТ.
Всички помещения използват собствени санитарни възли. На разположение ще имате и екстри като КЛИМАТИК и МИНИ БАР, КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ и ИНТЕРНЕТ. Ще се любувате и на красив изглед към морето и Странджа планина от ТЕРАСАТА си.

За приятно прекарване, гостите ще могат да разчитат и на приветливия ДВОР, в който се разполага БАСЕЙН ЗА ВЪЗРАСТНИ и ДЕЦА. За малчуганите е обособен и ДЕТСКИ КЪТ за игри с АНИМАТОР.

Винаги можете да заповядате и в РЕСТОРАНТА. Неговата приятна обстановка ще Ви предразположи. Тук ще се наслаждавате на спокойствие и красива гледка, а също така и на богат избор от вкусни ястия!
За настроението на децата ще се погрижат аниматорите, така че Вие да се отдадете изцяло на апетитната храна, доброто настроение и приятните разговори.

Заповядайте!

Контакти:
Лозенец, ул. Черно море 10
тел.: 0885 135 103; 0888 058 822; 0888 724 577
e-mail:
web: sunrise-lozenec.com
Информация:
- ресторант
- басейн
- двор
- аниматори
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 17 двойни стаи
- 3 студиа
- 4 апартамента
- 1 ВИП апартамент
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 1300
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти