Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
СПА Хотел Девин**** (Decin SPA Hotel****)
Девин
- спа център
- лекарски кабинет
- козметичен кабинет
- бизнес център
- физиотерапевтичен център
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


СПА Хотел „Девин“ е част от веригата „Шарлопов Хотелс“, отличен с четири звезди за прекрасните условия, които предлага на своите гости. Разполага се на над 700 метра надморска височина, в сърцето на Родопа планина и центъра на един от най-красивите градове у нас – Девин. Тук гостите откриват уют, комфорт, покой и всякакви развлечения.

За настаняване предлагани биват осем ЕДИНИЧНИ СТАИ, четиридесет и осем ДВОЙНИ СТАИ и шест луксозни СТУДИЯ, подходящи за двама възрастни и едно дете или трима възрастни.
Предвидени са удобства като САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ, МИНИ БАР, КЛИМАТИК, а изключително красива е и гледката, на която ще се любувате от ТЕРАСАТА си. Всички помещения се обслужват от собствени санитарни възли.

СПА ЦЕНТЪР „ДЕВИН“ е мястото, където да се погрижите за здравето си. тук ще откриете ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ, водолечебен сектор със ЗАКРИТ БАСЕЙН с детска секция, с водно втрило, въздушни дюзи, малък ВЪНШЕН БАСЕЙН, ДЖАКУИ, ПЕРЛЕНА ВАНА С ТАНГЕНТОР, сектор за ЛУГОЛЕЧЕНИЕ, КОЗМЕТИЧЕН КАБИНЕТ.
Във ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧНИЯ СЕКТОР се извършват УЛТРАЗВУК, ЕЛЕКТРОТЕРАПИЯ, ИНХАЛАЦИИ, има САУНА, ВИБРОСАУНА и други.
Предлагани тук биват консултации, ПРОГРАМИ и ТЕРАПИИ.

Заповядайте и в Барбекю Ресторант „Българско село“. Той ще Ви предразположи с традиционния си битов стил, приятна музика, качествени питиета. Тук приготвени за Вас ще бъдат ястия от международната и балканската кухня.

Бизнес гостите могат да се възползват от БИЗНЕС-ЦЕНТЪР за до 8 души, както и от КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА за 80 ДУШИ, разполагаща с ФЛИПЧАРТ, МУЛТИМЕДИЯ, ОЗВУЧЕНИЕ. Предлагат се КОПИРНИ УСЛУГИ и ФАКС, организиране на КАФЕ ПАУЗИ и други.

Хотелът е идеалното място за семеен отдих, а и ще можете да се възползвате от терапевтичните свойства на водата, съчетани с достиженията на медицината.
Тук организирани могат да бъдат и бизнес срещи, семинари, и всякакви бизнес мероприятия!

Заповядайте!

Контакти:
гр. Девин
тел.: 0899 972 904; 03041 2 498
e-mail:
web: www.spadevin.com
Информация:
- спа център
- лекарски кабинет
- козметичен кабинет
- бизнес център
- физиотерапевтичен център
Атмосфера:
- луксозна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- единични стаи
- двойни стаи
- студия
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 992
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти