Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен Хотел Хелена** (Helena Family Hotel**)
Созопол
- баня/тоалетна
- телевизор
- мини бар
- тераси
- детска и спортна площадка
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


На страхотна лятна ваканция ще се насладите, отсядайки в Семеен хотел „Хелена”. Тук ще бъдете посрещнати с усмивка. Персоналът с радост ще Ви осигури всичко, необходимо Ви, за да се чувствате комфортно. Тук ще се радвате и на отлично разположение. Хотелът се намира на тихо кътче в красивото градче Созопол. Една приятна петминутна разходка ще Ви отведе до ситния пясък и солените вълни на плаж „Хармани”. Градът е наистина много красив и ще Ви предложи най-разнообразни начини за прекарване на времето.

Хотел „Хелена” е отличен с две звезди и може да ви предложи какви ли не удобства. Като цяло тук могат да бъдат настанени ТРИДЕСЕТ И ПЕТ души, настанявани в много удобни СТАИ. Всяка от тях може да предложи на обитателите си телевизор и различни кабелни програми. Удобство си е и наличието на мини бар. Ще оцените и възможността да използвате Интернет. Помещенията тук се радват и на ТЕРАСИ, от които се открива красив морски изглед.

Ще оцените доброто разположение на хотела и поради други причини. Тук ще се намирате съвсем близо до ПАРКИНГ, който можете да използвате. Ще забележите и чудесна детска и спортна площадка, на които малчуганите ще се веселят много. Наблизо има и минимаркет, от който да пазарувате необходимите Ви неща.

Наистина са много причините, поради които да изберете Хотел „Хелена” за почивните дни. Една от тях е например, че тук можете да почивате не само през лятото, но по което време в годината пожелаете. Вече споменахме и страхотното разположение на хотела, както и неговите удобства. Друго, което никак не е маловажно, са цените за нощуване, които тук са абсолютно достъпни. Нощувката Ви тук ще Ви струва петнадесет лева през слабия и двадесет лева през силния сезон.

Заповядайте в Семеен хотел „Хелена”!

Контакти:
гр. Созопол
ул. Стара Планина 28
тел.: 0899 114 844
e-mail:
web: helenasozopol.com
GPS координати:
42.416406 N 27.693743 E
Карта в Google Maps
Информация:
- баня/тоалетна
- телевизор
- мини бар
- тераси
- детска и спортна площадка
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски, Руски
Капацитет:
- леглова база - 35 места
Храна:
В близост до семейния хотел
Брой посещения: 3549
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти