Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Вилно селище Кочорите*** (Kochorite resort village***)
Пампорово
- гаражи
- парна баня
- сауна
- механа
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Вилно селище „Кочорите“ е прекрасно място в Пампорово, където да прекарате една незабравима ваканция, изпълнена с комфорт, спокойствие и забавления. Удобствата, на които ще се радвате тук, са много. Разположението също е едно от големите предимствалокализацията на вилното селище ще Ви осигури чудесната възможност да се наслаждавате на спокойствието и красотата на планината.

За настаняване тук предвидени са различни по вид къщи. Всички те ще Ви предложат уютна обстановка и наистина страхотно обзавеждане. В интериора са перфектно съчетани стил, традиция и модерно. Бъдете сигурни, че тук ще се чувствате истински комфортно.

КЪЩА С ДВЕ СПАЛНИ И ПАРНА БАНЯ

Предложенията от този вид са две. Постройките са двуетажни, разполагат се една до друга и предлагат възможност за настаняването на четирима души. Вътрешното разположение на къщите е огледално. Отседналите в къща от този вид ще разполагат с две самостоятелни спални помещения и парна баня.
Първото ниво е мястото, където се разполага чудесен хол с емпоре и камина. На услугите Ви ще бъде и кухня с трапезария. На първото ниво се разполага и гараж. Ще се радвате и на тераса, от която се излиза на пътя, ограждащ комплекса.
Второто ниво подслонява двете спални. От тях се излиза към тераса, гледаща към двора. На разположение са и две самостоятелни бани.
Можете да се възползвате и от външната камина на къщата.

КЪЩА С ДВЕ СПАЛНИ И САУНА

Този тип помещения ще откриете във вътрешния ред на селището. Постройките от този вид са седем, като вътрешното им разположение една спрямо друга е огледално. Всяка от къщите предлага място за четирима души.
И тук на първото ниво се разполага хол с емпоре и прекрасна камина. Ще разчитате и на кухня с трапезария.
Второто ниво е заето от две спални с обща тераса, гледаща към пътя, ограждащ комплекса. На разположение са и самостоятелни бани.
Къщите от този вид ще Ви предложат и външна камина, гараж, както и парна баня и сауна.

КЪЩА С ТРИ СПАЛНИ И САУНА

Това е най-просторната сред къщите в комплекса. Тя се намира във вътрешния ред от къщи. Тук настанени могат да бъдат шестима души, които ще се разчитат на три спални помещения.
Първото ниво ще Ви предостави доста просторен хол, също разполагащ с прекрасна камина. Ще се радвате и на добре оборудвана кухня с бар плот, гледащ към хола. Трапезарията също е доста комфортна. В нея място намира и шкаф за вино. Предвидено в къщата е и помещение за фитнес, както и самостоятелна баня. Първото ниво се радва и на чудесна тераса, контактуваща с вътрешния двор.
На второто ниво се намират трите спални помещения, както и две самостоятелни бани. Двете по-малки спални се радват на обща тераса, гледаща към пътя. Голямата спалня пък има балкон, гледащ към двора.
Тук ще разчитате на гараж, а също и на външна камина, намираща се на една от терасите.

В сайта на комплекса ще откриете подробна информация за ЦЕНИТЕ и условията.

Вилно селище „Кочорите“ ще Ви очаква!

Контакти:
адрес: к.к. Пампорово
в близост до лифт Малина
тел.: 02 9311 074; 0888 450 777; 0888 806 052
e-mail:
web: kochorite.com
GPS координати:
41.66198 N 24.671203 E
Карта в Google Maps
Информация:
- гаражи
- парна баня
- сауна
- механа
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски, Руски, Гръцки
Капацитет:
- 11 къщи
- 60 апартамента(в проект)
Храна:
В механата на вилното селище
Брой посещения: 7442
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти