Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Семеен хотел София*** (Sofia Family Hotel***)
Свети Влас
- 10 апартамента
- паркинг
- интернет
- климатик
- телевизор
- сателитна телевизия
- хладилник
- тераса

 

Чудесна може да бъде лятната Ви ваканция в Свети Влас, стига да се настаните на комфортно място, каквото е Семеен хотел „София”. Тук ще можете да се наслаждавате на уютна обстановка, както и на много дружелюбно отношение от страна на персонала. А и курортното градче може да Ви гарантира огромно разнообразие от варианти за забавление и разтуха. Разположението на хотела е много удобно – лесен ще бъде достъпът Ви до плажната ивица, както и до множеството заведения и магазинчета по центъра на курорта.

В хотела ще откриете ДЕСЕТ АПАРТАМЕНТА, готови да Ви подслонят. Всеки от тях разполага с достатъчно пространство в което трима или четирима души да се чувстват напълно комфортно. Помещенията са съставени от две стаи – спалня и всекидневна. Във всекидневната ще откриете още едно легло, както и удобен фотьойл, който при нужда може да бъде разпънат.

Обзавеждането на помещенията е много стилно, а и оборудването е съвременно. Удобство за Вас ще бъде наличието на ХЛАДИЛНИК. Можете да използвате и ТЕЛЕВИЗОР, предлагащ куп сателитни програми. Използването на ИНТЕРНЕТ е безплатно. Прохлада в апартамента Ви ще внася КЛИМАТИК. Повечето от предложенията тук разчитат на две ТЕРАСИ. Някои гледат към любопитното яхтено пристанище. Другите пък се наслаждават на очарованието на Стария Несебър.

Голямо предимство тук е възможността да се възползвате от много удобно място за ПАРКИРАНЕ. Хотелът е предвидил и кътче, което обикновено се превръща в любимо място на гостите. Става въпрос за покрива на хотела, превърнат в прекрасна ПАНОРАМНА ТЕРАСА. На нея има разположено и БАРБЕКЮ, което е на разположение за всеки желаещ.

Бъдете сигурни, че семейната Ви ваканция или почивката с приятели в Семеен хотел „София” и Свети Влас ще бъде запомняща се!

 

Контакти:
к.к. Свети Влас
адрес: кв. Русалка 170A
тел.: 0888/ 942 421
e-mail:
GPS координати:
42.712714 N 27.766698 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 10 апартамента
Храна:
В близост до семейния хотел
Брой посещения: 2620
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти