Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Комплекс Магията на Рила*** (The Magic of Rila Complex***)
Благоевград
- 7 двойни стаи
- 4 апаратамента
- механа - 70 места
- цифрова телевизия
- климатик
- минибар
- отопление
- тераси
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

На близост до красивия Рилски манастир се радва Комплекс „Магията на Рила”. Само шест са километрите, които го делят от него. Почиващите тук ще се радват както на удобно настаняване, така и на възможността да се насладят на множество красиви гледки. Оттук преминава и бистрата река Рилска.

Комплексът може да се похвали с чудесна хотелска част, както и с много симпатична механа. Помещенията, предвидени за настаняване, са два вида. Седем на брой са уютните ДВОЙНИ СТАИ. Още четири АПАРТАМЕНТА се грижат за комфорта на гостите.

Всички предложения тук се радват на много стилно обзавеждане и осигуряват на обитателите си добро оборудване. В стаята си ще откриете ТЕЛЕВИЗОР, предлагащ Ви куп кабелни програми. Наличието на МИНИ БАР също осигурява комфорт на гостите. За приятната температура през всички сезони ще се грижат КЛИМАТИЦИ, както и конверторни печки. Пълноценно ще бъде и времето Ви за отдих, прекарано на ТЕРАСАТА. От тук ще се наслаждавате на тихия ромон на кристалната речна вода, както и на великолепен изглед към нея.

В МЕХАНАТА пък ще се наслаждавате на най-разнообразни ястия и апетитни специалитети. Вътрешността й предвижда място за настаняването на седемдесет души. А през слънчевите летни дни местата рязко увеличават броя си, след като бъдат поставени многобройни маси навън.

Можете да сте сигурни, че това е идеалното място, където бихте могли да организирате всякакви тържества, сватбени празненства и кръщенета. Условията са подходящи за провеждането и на бизнес срещи, семинари, обучения и въобще всякакви мероприятия.

В Комплекс „Магията на Рила” ще успеете да се порадвате на чудесна ваканция, прекарана сред очарованието на планината. Заповядайте!

 

Контакти:
гр. Благоевград
адрес: 6 км. преди Рилски манастир
тел.: 07052/ 22 55; 0898/ 691 057; 0898/ 686 429
e-mail:
web: magia-rila.com
GPS координати:
42.120588 N 23.272151 E
Карта в Google Maps
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 7 двойни стаи
- 4 апаратамента
- механа - 70 места
Храна:
В механата на хотела
Брой посещения: 3923
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти