Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Къща за гости Виен (Vien Guest House)
Банско
- 2 апартамента
- 8 двойни стаи
- сауна
- паркинг
- механа
- интернет
- домашни любимци - да
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Недалеч, само на пет минути път от станцията на лифта в Банско, се намира прекрасната Къща за гости „Виен”. Тя е изключително комфортно кътче, където ще можете да се настаните по време на ваканцията. Тук ще Ви предложим два страхотни АПАРТАМЕНТА, както и още осем чудесни ДВОЙНИ СТАИ. Всички те са обзаведени приятно и разчитат на достатъчно удобства. Помещенията ни ще Ви предложат собствени санитарни възли. Определено няма да Ви липсва и телевизор с кабелни програми. В стаите ни ще откриете и хладилник. Бъдете сигурни, че нищо няма да Ви липсва докато ни гостувате.

От Къща за гости „Виен” ще се погрижим за комфорта по време на почивката Ви. Ще Ви предложим място за автомобила Ви на нашия паркинг. Всеки от Вас ще има възможността да се порадва и на страхотната ни сауна. Тя се оказва любимо място на много от гостите ни. Едно от големите ни предимства пред останалите къщи и хотели е, че ще Ви позволим да вземете със себе си и домашния си любимец.

Тук не просто ще Ви предложим удобна стая, в която да отседнете. Ще се опитаме да се погрижим за всеки аспект от пребиваването Ви при нас. За това ще бъдете и добре дошли в МЕХАНАТА на Къща за гости „Виен”. Тук сервираме всякакви гозби от националната ни кухня, както и някои интересни типични бански специалитети. Ще Ви предложим и добри питиета.

Заповядайте в Къща за гости „Виен”!

Контакти:
гр. Банско
ул. Еделвайс 5
тел.: 0887 697 963; 0889 916 726
e-mail:
web: vien.bansko.org
GPS координати:
41.83205 N 23.48149 E
Карта в Google Maps
Информация:
- домашни любимци - да
- сауна
- паркинг
- механа
- интернет
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 2 апартамента
- 8 двойни стаи
Храна:
В механата към къщата
Брой посещения: 4052
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти