Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Валентино 2*** (Valentino 2 Hotel***)
Добринище
- интернет
- климатик
- ресторант
- бар
- СПА-център
- паркинг
- барбекю
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Хотел „Валентино 2“ е едно от най-добрите места за прекарване на ваканцията в Добринище. Красивото планинско градче ще Ви осигури разкошни възможности за прекарване на времето, а хотелът от своя страна ще Ви осигури нужния комфорт и удобства, за да се чувствате наистина уютно по време на гостуването си.

На разположение в хотела са два вида помещения за настаняване. Ще можете да избирате сред СЕДЕМ ДВОЙНИ СТАИ и ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ЕЛЕГАНТНИ СТУДИЯ. Обзавеждането е много стилно, а оборудването в стаите със сигурност ще отговори на изискванията Ви. Тук ще можете да разчитате на собствена баня и сешоар, като някои от стаите предлагат и на вана. На разположение ще имате телевизор, климатик, а също и достъп до Интернет. Предвиден е и мини бар.

Всички гости могат да се чувстват поканени и в РЕСТОРАНТА. Той се разполага в две зали с по четиридесет и пет места и  лятна градина. Тук е мястото, където ще опитате изключително вкусните ястия, дело на майстор готвача. Заведението е и подходящо място, където да отдъхнете с чаша вино.

Ваканцията в Добринище и Хотел „Валентино 2“ ще бъде страхотна, защото тук ще се радвате на най-различни възможности за страхотно прекарване на времето. На разположение за Вас ще бъде СПА ЦЕНТЪР. През летния сезон пък ще можете да се отдадете на отдих и релакс край открития минерален басейн в града, намиращ се на не повече от триста метра от хотела. За групови посещения ще Ви бъде направена и отстъпка. А трябва да имате предвид, че освен приятен, престоят Ви в минералната вода ще бъде и полезен за здравето Ви. Разкошен ще бъде и изгледът към Пирин, Родопите и Рила, откриващ се от тук. На тази дивна картина ще можете да се наслаждавате и от пъстрата лятна градина на хотела.

ЦЕНИ:

Единична стая - 30.00лв.
Двойна стая / малка /- 40.00лв.
Двойна стая "Лукс"-60.00лв.
Студио 2+1 / до 6 год . / - 50.00лв.
Студио 2+1 / над 6 год . / - 60.00лв.


Заповядайте в Хотел „Валентино 2“!

 

Контакти:
гр. Добринище
ул.Яне Сандански 33
тел.: 0887 981 427
e-mail:
web: valentino2.dobrinishte-bg.com
GPS координати:
41.819583 N 23.555874 E
Карта в Google Maps
Информация:
- интернет
- климатик
- ресторант
- бар
- СПА-център
- паркинг
- барбекю
Атмосфера:
- приятна
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- 7 двойни стаи
- 12 студиа
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 4122
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти