Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Хотел Дивеста*** (Divesta Hotel***)
Варна
- ресторант
- лоби бар
- панорамен бар
- конферентна зала
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ

 

Чудесен ще е престоят Ви в красивия ни град Варна, особено ако предпочетете да се настаните в тризвездния Хотел "Дивеста". Това местенце ще Ви осигури всякакви удобства, на които да се радвате. Доволни ще останете и от отличните условия, в които да осъществявате и своите бизнес задължения.

Уютна, особено спокойна и наистина луксозна ще бъде обстановката, в която Хотел "Дивеста" ще Ви посрещне. Интериорът тук е доста елегантен и предоставя на посетителите всичко нужно. Хотелът отговаря и се съобразява с всички съвременни европейски тенденции, отнасящи се до туристическото обслужване. Гостите ще могат да избират настаняване сред най-различни помещения. Комфортни са шест ЕДИНИЧНИ СТАИ. Определено ще Ви бъде удобно и в някоя от петнадесетте ДВОЙНИ СТАИ. В хотела предлагани биват и две СТУДИЯ, както и два страхотни АПАРТАМЕНТА.

Много са и удобствата, които изброените помещения предлагат. Стаите например разчитат на централно ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ, а също така и на централна КЛИМАТИЗАЦИЯ, предоставяща възможност за локално управление от стаите. Осигурен ще Ви бъде LAN, както, разбира се, и WI-FI ИНТЕРНЕТ. Безплатно ще Ви бъде предоставен и персонален СЕЙФ. Разчитайте и на РУМ СЪРВИЗ. Използването на МИНИ БАРА се заплаща.

Разнообразни са и допълнителните услуги, които хотелът предлага. Ще Ви бъде предложено ПРАНЕ, както също и ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ и ГЛАДЕНЕ. По всяко време в денонощието рецепцията ще бъде на услугите Ви. В случай че нямате автомобил, можете да се обърнете към хотела, който ще Ви предостави такъв под наем. Осигурени тук ще Ви бъдат и всякакви БИЗНЕС и ОФИС УСЛУГИ. На услугите Ви ще е и оборудвана КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА.

На територията на хотела ще откриете и няколко чудесни заведения. Денонощен е уютният ЛОБИ БАР, предлагащ чудесни питиета. Качествени са напитките и в СКАЙ БАРА на хотела, разполагащ се на покрива. Оттук ще се радвате и на невероятна панорамна гледка. Поканени ще бъдете и в РЕСТОРАНТА на хотела. Той ще Ви предложи великолепни ястия, а и гостите използват отстъпки.

Заповядайте в Хотел "Дивеста"!

 

Контакти:
гр. Варна
адрес: ул. Христо Самсаров 1
тел.: 052/ 684 747, 052/ 684 748
e-mail:
web: hoteldivesta.com
GPS координати:
43.20559 N 27.908135 E
Карта в Google Maps
Информация:
- ресторант
- лоби бар
- панорамен бар
- конферентна зала
- климатизация
- парно отопление
- рент-а-кар
- интернет
Атмосфера:
- уютна
Говорими езици:
Български, Английски, Немски, Френски, Руски
Капацитет:
- 2 апартамента
- 2 студиа
- 15 двойни стаи
- 6 единични стаи
Храна:
В ресторанта на хотела
Брой посещения: 3559
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти