Информация за хотели, къщи за гости, ресторанти, механи в България
Ресторанти Дива (Diva Restaurants)
Благоевград
- обедно меню
- българска кухня
- международна кухня
- вътрешен салон
- места на открита тераса
ИНФОРМАЦИЯ МЕНЮ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ


Ресторант „Дива I“ е симпатично местенце, където да се настаните и насладите на чудесна кухня в Благоевград. Освен неустоими ястия, заведението ще Ви предложи очарователна обстановка и отлична локализация. Ресторантът се разполага в началото на алеята на парк „Бачиново“, непосредствено до река Бистрица.

Заведението предлага седемдесет места във вътрешния салон, както и още сто в красивата ЛЯТНА ТЕРАСА. Тук ще бъдете заобиколени от свежест и зеленина, а летните вечери ще бъдат прохладни и отпускащи. В тази чудесна обстановка ще се наслаждавате и на отлична кухня. В менюто на ресторанта са включени разнообразни ястия от българската национална кухня, както и различни апетитни специалитети от международната. ОБЕДНОТО МЕНЮ също е доста разнообразно, порциите са големи, а цените – изгодни. В заведението сервирани биват и качествени алкохолни напитки, освежаващи коктейли и безалкохолни питиета, както и всякакви топли напитки.

Заведение като Ресторант „Дива I“ ще бъде и идеално място, където да прекарате една чудесна вечер с приятели. Ресторантът е подходящ и за организирането на бизнес срещи фирмени и частни партита, планирането на семейни срещи и тържества. Тук осигурен ще ви бъде и БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ. Ще можете да използвате и WI-FI ИНТЕРНЕТ. А като фон в заведението тихо ще звучи поп, денс и българска музика.

Заведението работи от 07:30 часа до 24:00 часа

Вижте тук нашето меню в .pdf формат /5 MB/ >>

Ресторант „Дива II“ в Благоевград е едно от очарователните заведения, където можете да се настаните комфортно и да се насладите на вкусна храна. А освен това, ще се радвате и на отлично разположение – ще откриете ресторанта на булевард „Васил Левски“, точно до банка ЦКБ.

Симпатична и доста приятна е обстановката, в която заведението ще Ви настани. Гостите ще разполагат с четиридесет места във вътрешния салон на заведението, както и с още тридесет места на очарователната ЛЯТНА ТЕРАСА. Чудесна е и храната, която заведението предлага. Сред разнообразието от предложения, с които разполага менюто на ресторанта, ще откриете вкусни ястия от традиционната българска кухня, а също така и прекрасни специалитети от международната. Заведението предлага и чудесно ОБЕДНО МЕНЮ,което ще Ви изненада с големи порции и разумни цени. Сервират се и всякакви алкохолни и безалкохолни питиета, топли и освежаващи напитки.

Действително, атмосферата на заведението е доста приятна и отпускаща. Тук би било идеалното място, където да разпуснете с приятели след дълга работна седмица. А можете да разчитате и, че тук ще бъдат организирани чудесни частни и фирмени партита, чествания на празници, провеждане на бизнес срещи, планиране на семейни сбирки и въобще всякакви събития. За настроението Ви ще се грижи чудесна българска, поп и денс музика. Заведението е предвидило и други, допълнителни удобства за своите гости като например БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ, а също така и достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Ресторантът извършва и доставка на храна до посочен адрес. Цената за доставка на поръчка под 10 лева е 1,50 лева, а за поръчки над 10 лева – доставката е безплатна.

Заповядайте в Ресторант „Дива II“!

Вижте тук нашето меню в .pdf формат /5 MB/ >>


Контакти:
бул. Васил Левски 13 (Дива II), ул. Катина и Никола Хайдукови 42 (Дива I)
тел.: 0894 305 323; 0887 243 476
e-mail:
GPS координати:
42.017226 N, 23.09206 E
Карта в Google Maps
Информация:
- обедно меню
- българска кухня
- международна кухня
- вътрешен салон
- места на открита тераса
Атмосфера:
Подходящ за частни и фирмени партита, тържества и банкети, бизнес и семейни срещи.
Wi-Fi Internet
Говорими езици:
Български, Английски
Капацитет:
- вътрешен салон
- открита тераса
Храна:
Обедно меню, българска и международна кухня
Брой посещения: 14009
Начало | Общи условия | Реклама | Контакти